Cuplu surprins făcând sex în toaleta unui avion. La aterizare a fost întâmpinat de poliţie

Un cuplu a fost prins în flagrant în timp ce făcea sex în toaleta unui avion EasyJet. La aterizare, cuplul a fost întâmpinat de poliţie.

1308 afișări
Imaginea articolului Cuplu surprins făcând sex în toaleta unui avion. La aterizare a fost întâmpinat de poliţie

Cuplu surprins făcând sex în toaleta unui avion. La aterizare a fost întâmpinat de poliţie

Cuplul a fost surprins pe un zbor dinspre Londra către Ibiza.

Imaginile de pe reţelele de socializare arată cum un membru al echipajului de cabină al EasyJet deschide uşa toaletei şi găseşte un bărbat şi o femeie făcând sex. Ceilalţi pasageri pot fi auziţi râzând şi aplaudând, în timp ce membrul echipajului se întoarce cu spatele şi priveşte în altă parte, aparent jenat.

Incidentul a avut loc pe 8 septembrie.

Într-o declaraţie furnizată pentru Insider, un purtător de cuvânt al EasyJet a spus: "Putem confirma că acest zbor de la Luton la Ibiza din 8 septembrie a fost întâmpinat de poliţie la sosire din cauza comportamentului a doi pasageri de la bord".

Nu este clar dacă cuplul a fost arestat, iar poliţia locală din Ibiza nu a fost disponibilă pentru comentarii. Poliţia din Bedfordshire, care supraveghează activitatea poliţiei la Aeroportul Luton din Londra, a declarat pentru Insider că nu a fost implicată în acest incident.

Legislaţia internă din Marea Britanie nu interzice sexul în avion, dar cei care sunt prinşi făcând acest lucru riscă să fie acuzaţi în conformitate cu Legea privind infracţiunile sexuale din 2004, potrivit The Sun.

Conform acestei legi, este ilegal să faci sex într-o toaletă la care are acces publicul. Legea se aplică pe orice avion înregistrat în Marea Britanie şi este pasibilă de o pedeapsă maximă de şase luni de închisoare şi o amendă.

Din seria de incidente cu pasageri indisciplinaţi în această vară mai fac parte pasageri care au pierdut zborul şi au forţat îmbarcarea, iar unul dintre ei a sărit pe pistă, precum şi un pasager de la clasa business care a forţat devierea avionului după ce a aflat că mâncarea aleasă nu era disponibilă.

SUA au înregistrat un număr mare de călători dificili în acest an. Până la data de 10 septembrie, Administraţia Federală a Aviaţiei a declarat că a primit 1.426 de rapoarte privind pasageri indisciplinaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici