Cuplul Scarlett Johansson - Ryan Reynolds vrea să adopte un copil

Actorul canadian Ryan Reynolds, starul din comedia romantică "Vrei să te însori cu mine?/ Proposal", care s-a căsătorit anul trecut cu actriţa Scarlett Johansson, a declarat că doreşte să adopte un copil, pentru că unul dintre fraţii săi a fost adoptat, informează femalefirst.co.uk.

104 afișări
Imaginea articolului Cuplul Scarlett Johansson - Ryan Reynolds vrea să adopte un copil

Scarlett Johansson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Fratele meu mai mare este adoptat şi vreau, la rândul meu, să adopt un copil. Sunt foarte recunoscător pentru că îl am pe fratele meu alături. Sunt mulţi copii orfani în lume care au nevoie să fie adoptaţi", a declarat actorul american.

Deşi Ryan Reynolds este foarte apropiat de cei trei fraţi ai lui, el recunoaşte totuşi că nu se înţelegeau la fel bine atunci când erau mici. "Am învăţat cum să încasez o lovitură de la o vârstă foarte fragedă. Eram «burduşit» ca un burduf de brânză", a glumit el.

În vârstă de 32 de ani, Ryan Reynolds a mărturisit că are o relaţie foarte strânsă cu părinţii lui, de la care a moştenit multe trăsături: "Am faţa şi corpul tatălui meu, dar şi setea de cunoaştere a mamei mele. A lucrat cu jumătate de normă, dar a fost studentă toată viaţa. Şi acum merge la Universitate, deşi are peste 60 de ani".

Ryan Rodney Reynolds este un actor canadian de film şi televiziune, care a devenit cunoscut pentru rolul din serialul de televiziune "Two Guys and a Girl". Înainte de căsătoria cu Scarlett Johansson, el a fost iubitul cântăreţei canadiene Alanis Morrissette.

 

Actriţa Scarlett Johansson a devenit celebră odată rolul său din filmul "Îmblânzitorul de cai" (1998), consolidându-şi statutul de star cu partituri precum cele din "Rătăciţi printre cuvinte", pentru care a câştigat premiul BAFTA, sau "Fata cu cercel de perlă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici