Cupluri celebre prezente la Oscar 2010 - GALERIE FOTO

Sandra Bullock şi Jesse James, Melanie Griffith şi Antonio Banderas, Sarah Jessica Parker şi Matthew Broderick sau Jennifer Lopez şi Marc Anthony se numără printre cuplurile celebre din lumea mondenă internaţională ce au fost prezente la cea de-a 82-a ediţie a premiilor Academiei de film americane.

324 afișări
Imaginea articolului Cupluri celebre prezente la Oscar 2010 - GALERIE FOTO

Sarah Jessica Parker, care a purtat o rochie Chanel uluitoare, a venit la ediţia din 2010 a premiilor Oscar, cu soţul ei actorul Matthew Broderick (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sandra Bullock, care a obţinut Oscarul pentru cel mai bun rol principal feminin, pentru partitura din "The Blind Side", a venit la cea de-a 82-a ediţie a premiilor Academiei de film americane însoţită de soţul ei starul TV Jesse James. Cei doi sunt căsătoriţi din 16 iulie 2005.

Deşi nu au mers împreună pe covorul roşu, Penelope Cruz şi Javier Bardem au fost văzuţi ţinându-se de mână în public.

Melanie Griffith şi Antonio Banderas, care sunt căsătoriţi din 1995, au păşit împreună pe covorul roşu la cea de-a 82-a ediţie a premiilor Academiei de film americane.

Sarah Jessica Parker, care a purtat o rochie Chanel uluitoare, a venit la ediţia din 2010 a premiilor Oscar, cu soţul ei actorul Matthew Broderick.

Cântăreaţa americană Mariah Carey şi starul pop Nick Cannon, care s-au căsătorit în 2008 în Bahamas, au venit împreună la cea de-a 82-a ediţie a premiilor Academiei de film americane.

Maggie Gyllenhaal, care a fost nominalizată la premiul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar pentru partitura din "Crazy Heart", a venit însoţită de soţul ei actorul Peter Sarsgaard.

Starleta americană Nicole Richie, fostă vedetă a unui reality show şi, ocazional, designer vestimentar, a venit împreună cu logodnicul ei, rockerul Joel Madden. Jennifer Lopez, care a purtat o superbă rochie Armani, a fost însoţită la ediţia de anul acesta a premiilor Oscar, de soţul ei Marc Anthony.

Actorul George Clooney a păşit pe covorul roşu alături de Elisabetta Canalis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici