Cursă de coşmar: Un şofer de Uber a gonit pe străzi în timp ce pasagerii ţinuţi ostatici în maşină sunau disperaţi la poliţie

Doi oameni au avut parte de o cursă de coşmar, după ce şoferul lor de Uber a refuzat să îi lase să iasă din autoturism, în timp ce acesta încerca să prindă un alt şofer care tocmai îi lovise maşina, scrie CNN.

2744 afișări
Imaginea articolului Cursă de coşmar: Un şofer de Uber a gonit pe străzi în timp ce pasagerii ţinuţi ostatici în maşină sunau disperaţi la poliţie

Sursa FOTO: Facebook

John Murray şi Tameka Swann au transmis incidentul live pe Facebook, în timp ce şoferul conducea cu o viteză ameţitoare pe străzile oraşului american Richmond, informează CNN. 

Înregistrarea video începe cu Murray explicând faptul că au fost loviţi în timp ce erau în maşină, iar Swann adăugă că au fost loviţi puternic. În timp ce cuplul spune că autoturismul ar fi fost un Lyft, aceştia se află la bordul unei maşini Uber. 

Şoferul Uber-ului sună la poliţie şi îi înmânează telefonului mobil lui Swann, care explică faptul că şoferul urmăreşte o persoană care i-a lovit cu maşina. 

În timp ce operatorul serviciului de urgenţă îi spune lui Swann că trebuie să tragă pe dreapta, femeia îngrijorată dezvăluie că are patru copii şi că maşina trebuie să fie oprită. 

„Poţi să ne laşi să coborâm, omule”, poate fi auzită Swann, în timp ce se chinuie să îi spună operatorului unde se află mai exact. 

„Nu pot să îl las să scape”, spune şoferul, cei doi pasageri fiind pur şi simplu şocaţi şi disperaţi să iasă din maşină. „A încercat să mă lovească”, mai adăugă şoferul. 

„Şoferul nostru nu vrea să incetinească. Vom lovi pe altcineva”, mai transmite Swann operatorului de la serviciul de urgenţă. 

„Trecem pe roşu în continuu iar doi oameni aproape că ne-au lovit”, continuă Swann în timp ce şoferul de UBER face un viraj periculos.

La un moment dat, un SUV loveşte din lateral autoturismul, iar Murray clachează şi întoarce camera video a telefonului mobil spre el. Swann încearcă să spună operatorului ce tocmai s-a întâmplat şi ţipă la Murray să oprească transmisiunea live pe Facebook.

În cele din urmă, şoferul trage pe dreapta şi cei doi reuşesc să iasă din maşină. 

Poliţiştii din Richmond au transmis că au deschis o anchetă în acest caz, în timp ce Uber a declarat că invetighează incidentul. „Comportamentul şoferului este îngrijorător şi i-am restricţionat accesul la platformă pentru moment”, a transmis un purtător de cuvânt al companiei de ridesharing. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici