"Cutiuţa Muzicală" lansează cel de-al şaptelea volum

Seria de albume cu muzică pentru copii "Cutiuţa Muzicală" se transformă, la cel de-al şaptelea volum, în "The Little Musical Box" - o compilaţie de zece piese noi, dar şi două adaptări ale unor binecunoscute cântece pentru copii, interpretate în limba engleză, informează MediaPro Music.

23 afișări
Imaginea articolului "Cutiuţa Muzicală" lansează cel de-al şaptelea volum

"Cutiuţa Muzicală" lansează cel de-al şaptelea volum

Albumul "The Little Musical Box" va fi lansat pe 11 septembrie, la Magazinul Diverta de pe Bulevardul Magheru, unde copiii, părinţii şi bunicii sunt aşteptaţi la o după-amiază veselă, cu cântecele, clovni, face-painting, iluzionişti, jucării şi baloane.

Evenimentul va fi prezentat de Anca Ţurcaşiu, iar invitaţii se vor întâlni şi cu cei cinci micuţi interpreţi care cântă pe acest album.

"Cutiuţa muzicală 7 – The Little Musical Box" continuă seria de succes a Cutiuţelor Muzicale create de Liliana Ştefan cu opt ani în urmă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici