Daily Mail: Familia regală se pregăteşte pentru o fetiţă. Pregătirile pentru venirea pe lume a celui de-al doilea bebeluş regal, pe ultima sută de metri - FOTO, VIDEO

Al doilea bebeluş al ducelui şi ducesei de Cambridge este aşteptat pe lume în această săptămână, pregătirile pentru acest eveniment fiind în toi, informează cotidianul Daily Mail.

2060 afișări
Imaginea articolului Daily Mail: Familia regală se pregăteşte pentru o fetiţă. Pregătirile pentru venirea pe lume a celui de-al doilea bebeluş regal, pe ultima sută de metri - FOTO, VIDEO

Al doilea bebeluş regal: Ducesa de Cambridge ar putea deveni mamă pentru a doua oară în această săptămână (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ducesa de Cambridge este deja internată în aripa Lindo a spitalului St. Mary din Londra, ea luând decizia de a naşte al doilea copil în acelaşi stabiliment în care a venit pe lume prinţul George, în anul 2013.

În aşteptarea naşterii bebeluşului regal, administratorii spitalului St. Mary au impus o serie de restricţii în parcarea instituţiei, anunţate prin afişe pe care putea fi citit mesajul "eveniment special". În colaborare cu poliţia londoneză, administratorii spitalului au amenajat şi câteva bariere şi zone de protecţie cu acces interzis, pentru a-i împiedica pe jurnalişti să campeze în faţa clădirii, aşa cum s-a întâmplat în 2013.

Cu toate acestea, câţiva pensionari s-au campat deja în parcarea instituţiei, ei fiind înconjuraţi de steaguri britanice sau de obiecte cu chipurile membrilor familiei regale.

Potrivit sursei citate, planificarea acestui eveniment s-a făcut din timp, "cu precizie militară". Mama ducesei, Carole Middleton, pare să fie cea care se ocupă de tot. Fratele lui Kate, James, a revenit deja din vacanţa programată în Los Angeles, în timp ce sora Pippa s-a întors la Londra, după o scurtă vizită la Geneva.

Din echipa de medici care vor asista la naştere nu va mai face parte Sir Marcus Setchell, cel care a coordonat naşterea prinţului George, el ieşind la pensie, şi nici un alt medic Alan Farthing. De data aceasta, coordonator va fi medicul Guy Thorpe-Beeston (55 de ani), care a participat şi la venirea pe lume a prinţului George.

Kate îl va avea alături pe soţul ei, prinţul William, şi a ales să se relaxeze în aşteptarea momentului pe muzică clasică, dar şi pe melodii al lui James Blunt sau Ellie Goulding.

Carole Middleton este, de asemenea, cea care face legătura între Kate şi "restul lumii", asigurându-se că ducesa nu va fi afectată de agitaţia provocată de acest eveniment.

Potrivit pariorilor britanici, data calendaristică aferentă naşterii viitorului bebeluş regal care avea cea mai mare cotă a fost 21 aprilie, însă, potrivit unor surse citate de Daily Mail, ducesa de Cambridge ar putea să nască miercuri sau joi.

Deşi, de data aceasta, spre deosebire de naşterea prinţului George, interesul britanicilor pare să fie mai scăzut, la casele de pariuri există cotaţii privind sexul bebeluşului, care ar putea fi feminin potrivit unor surse citate de Daily Mail, sau numele acestuia.

Posibilitatea ca ducesa de Cambridge să nască o fetiţă are o cotă de 8-11. Printre numele vehiculate sunt Alice, care este şi preferatul casei de pariuri Paddy Power, şi Elizabeth. Pe locurile următoare se află Charlotte, Victoria, Alexandra şi Diana.

În ceea ce priveşte prenumele masculine, Arthur, Henry şi James se află la egalitate pe primul loc . Pe locurile următoare se află Alexander, Philip şi Albert.

În vârstă de 32 de ani, prinţul William, nepotul reginei Elizabeth a II-a, ocupă locul al doilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prinţul Charles.

Pe 29 aprilie 2011, căsătoria grandioasă a prinţului William cu Catherine Middleton, celebrată la catedrala Westminster din Londra, s-a derulat în faţa camerelor video ale presei din lumea întreagă, lumea întreagă fiind fascinată de acest cuplu tânăr care întruchipează faţa modernă a celei mai celebre familii regale.

Informaţia privind noua sarcină a ducesei Catherine a fost făcută publică pe 8 septembrie 2014. Acesta este al doilea copil al cuplului, după prinţul George, care s-a născut pe 22 iulie 2013.

Născut în mijlocul unei veritabile frenezii mediatice, prinţul George este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici