Dan Diaconescu, aproape aruncat la gunoi (Video)

Realizatorul TV Dan Diaconescu a fost pe punctul de a fi aruncat, în direct, într-un tomberon adus în studioul OTV de Tolea Ciumac.

228 afișări
Imaginea articolului Dan Diaconescu, aproape aruncat la gunoi (Video)

Dan Diaconescu, aproape aruncat la gunoi (Video)

În timpul emisiunii "Dan Diaconescu în Direct", Anatolie (Tolea) Ciumac, fostul soţ al Magdei Ciumac - devenită cunoscută în urma dezvăluirilor făcute în legătură cu dispariţia avocatei Elodia Ghinescu - a încercat să îl introducă pe moderator într-un tomberon. Fostul luptător K1 a fost nemulţumit de faptul că Dan Diaconescu a încercat să pună pe seama sa dispariţia Magdei Ciumac.

Tolea l-a invitat mai întâi pe Diaconescu să arunce o privire sub capacul tomberonului adus în studio, dar s-a văzut nevoit să treacă la acţiune în urma refuzului ferm al prezentatorului. Ciumac l-a înşfăcat, pur si simplu, pe Dan Diaconescu "în direct" şi a încercat să îl introducă în tomberon. După câteva încercări zădărnicite de zvârcoleala victimei, Tolea a părăsit studioul abandonând-ul şi pe Diaconescu şi tomberonul.

"Am vrut să vă arăt care e televiziunea voastră şi de unde vorbeşte", a declarat Anatolie Ciumac la ieşirea din studioul emisiunii "Dan Diaconescu în Direct".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici