Daniel Craig este cel mai bine plătit actor britanic

Daniel Craig a devenit cel mai bine plătit actor britanic după ce a semnat un acord în valoare de mai multe milioane de dolari cu realizatorii seriei "James Bond", informează Female First online.

1 afișare
Imaginea articolului Daniel Craig este cel mai bine plătit actor britanic

Daniel Craig este cel mai bine plătit actor britanic

Actorul a semnat pentru apariţia în încă două filme ale francizei, urmând să câştige 10 respectiv 16 milioane de dolari pentru fiecare dintre producţii.

Apariţia sa în cadrul Casino Royale a ajutat afacerea să câştige cel mai mult dintre toate filmele seriei, obţinând 600 de milioane de dolari încasări.

Suma de 26 de milioane de dolari este de două ori mai mare decât cea negociată iniţial de Craig cu agenţia Eon, care produce seria "Bond", potrivit ziarului britanic Sunday Express.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici