Daniel Radcliffe a mărturisit că era beat când filma unele scene din "Harry Potter"

Daniel Radcliffe, interpretul celebrului vrăjitor Harry Potter a declarat într-un interviu că a avut momente când a fost beat la filmările pentru celebra franciză.

888 afișări
Imaginea articolului Daniel Radcliffe a mărturisit că era beat când filma unele scene din "Harry Potter"

Daniel Radcliffe (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Artistul a spus că acest lucru s-a întâmplat într-o perioadă în care obişnuia să bea în fiecare noapte. "Am o personalitate care este foarte sensibilă la dependenţe. Persoanele ca mine sunt foarte pricepute în a-şi ascunde viciile. A fost o perioadă proastă. Nu vreau să intru în detalii, dar a existat o perioadă în viaţa mea când beam mult zilnic, adică în fiecare noapte", a declarat Radcliffe pentru revista britanică Heat, la începutul acestei săptămâni.

"Pot să spun cu sinceritate că nu am băut niciodată pe platourile de la 'Harry Potter'. Mă duceam la muncă încă beat, dar nu am băut niciodată la muncă. Pot să vă arăt scene în care eram pur şi simplu dus", spune actorul.

Radcliffe, care a intrat în pielea lui Harry Potter de la 11 ani a vorbit, în respectivul interviu, despre faptul că iubita sa, care este asistent de producţie, este unul dintre elementele care îi dau echilibru.

"Am momente de nesiguranţă. Mulţi actori se îndoiesc de puterile lor. Eu trăiesc cu sentimentul acesta tot timpul şi asta mă face să funcţionez cel mai bine", a spus Radcliffe.

Actorul îşi promovează, în prezent, cel mai recent film al său , "The Woman in Black".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici