Daniel Radcliffe debutează nud pe Broadway, în septembrie

Actorul britanic Daniel Radcliffe, devenit celebru cu rolul tânărului vrăjitor "Harry Potter", va debuta pe Broadway, în septembrie, într-un rol foarte controversat, care implică scene de nuditate, dar care a fost foarte lăudat de criticii britanici.

436 afișări
Imaginea articolului Daniel Radcliffe debutează nud pe Broadway, în septembrie

Daniel Radcliffe debutează nud pe Broadway, în septembrie (Imagine: Mediafax Foto)

Radcliffe, în vârstă de 18 ani, aplaudat pentru rolul cu care a debutat pe scena de teatru londoneză, din piesa "Equus", de Peter Shaffer, va relua partitura timp de 22 de săptămâni pe Broadway, la New York.

Este pentru prima dată când piesa de teatru se joacă pe Broadway de la prima sa punere în scenă americană, în 1974. În 1975, "Equus" a fost recompensată cu un premiu Tony.

Radcliffe a declarat pentru Reuters, în urmă cu câteva luni, că perspectiva de a juca la New York este "terifiantă". "Va fi minunat, dar eu voi fi terifiat, pentru că am vorbit cu Richard Griffiths despre asta, iar el mi-a spus că cel mai stupid lucru pe care îl poţi face este să subestimezi publicul newyorkez", a spus tânărul actor.

Griffiths, care a apărut alături de Radcliffe în "Equus" la Londra şi a jucat rolul Unchiului Vernon din seria "Harry Potter", a câştigat un premiu Tony, la New York, în 2006, pentru rolul din "The History Boys". Şi el urmează să apară în producţia "Equus" de pe Broadway.

"Equus" este o dramă despre un grăjdar care a făcut o obsesie erotică pentru cai. În piesă, Radcliffe, care joacă rolul grăjdarului, trebuie să simuleze plăcerea sexuală în timp ce călăreşte dezbrăcat un cal. Personajul lui este consultat de un psihiatru după ce a provocat orbirea a şase cai cu ajutorul unei ţepuşe

Jurnalele britanice au salutat interpretarea actorului care, potrivit Daily Mail, l-a "lăsat în urmă pe Harry Potter" şi, potrivit Times, dovedeşte că este un "actor sigur pe el". A ştiut să fie "convingător" în ceea ce este "cel mai bun rol de teatru pentru un adolescent", a titrat The Independent, după premiera de la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici