Daniel Radcliffe îşi doreşte să devină regizor de film

Actorul Daniel Radcliffe, deţinătorul rolului principal din seria "Harry Potter" se gândeşte serios să devină regizor de film, fiind abordat, în acest sens, de mai mulţi producători, informează The Sun.

28 afișări
Imaginea articolului Daniel Radcliffe  îşi doreşte să devină regizor de film

Daniel Radcliffe îşi doreşte să devină regizor de film (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Daniel Radcliffe, care acum face furori pe marile ecrane cu "Harry Potter şi Prinţul Semipur" mai are de terminat filmările cele două părţi din "Harry Potter şi Talismanele Morţii", pentru a scăpa pentru totdeauna de cicatricea celebrului erou.

Producătorul filmului "Harry Potter şi Talismanele Morţii" (lansarea primei părţi este preconizată pentru 2010, iar partea a doua, în 2011- n.r.), David Barron, chiar i-a dat primele sfaturi lui Daniel Radcliffe în ceea ce priveşte debutul său în regie.

"Daniel a povestit mai multor prieteni că este în căutarea unui proiect pe care să îl regizeze, când va pleca pentru totdeauna de la Hogwarts (şcola de vrăjitorie din «Harry Potter» - n.r.)", a declarat o sursă pentru The Sun.

Potrivit aceleiaşi surse, el a fost abordat de mai mulţi producători. "Ar dori să regizeze ceva întunecat şi cu mare impact emoţional. David Barron îi dă sfaturi despre cum să facă acest lucru".

Potrivit The Sun, Daniel Radcliffe ar putea debuta în regia de film cu un videoclip.

Daniel Radcliffe a jucat rolul celebrului vrăjitor în toată seria "Harry Potter".

Cel mai recent titlu al francizei, "Harry Potter şi Prinţul Semipur", a stabilit deja un nou record mondial săptămâna trecută, când a reuşit încasări de 22,2 milioane de dolari în prima seară de proiecţie, în America de Nord, depăşind vechiul record de 18,5 milioane de dolari, ce a fost stabilit în 2008 de "Cavalerul negru".

Acest al şaselea film din franciza "Harry Potter" a realizat al doilea cel mai bun debut din istorie în clasamentul încasărilor pe plan mondial realizate de filmele lansate într-o zi de miercuri, cu încasări totale de 104 milioane de dolari. Pe prima poziţie se află "Tranformers: Răzbunarea celor învinşi", lansat în luna iunie.

Noul film din seria "Harry Potter" îl prezintă pe tânărul vrăjitor Harry care încearcă să îl ajute pe un nou profesor de la şcoala de magie Hogwarts să depăşească momentele dificile cauzate de pierderile de memorie de care suferă, deoarece acesta deţine câteva informaţii esenţiale despre viitoarea bătălie finală care se preconizează între tânărul vrăjitor şi maleficul Lord Voldemort.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici