Daniel Radcliffe, vedeta din "Harry Potter", implicat într-un scandal cu droguri

Actorul britanic Daniel Radcliffe, care îl interpretează pe celebrul Harry Potter în seria omonimă de succes, a devenit subiect de scandal în presa britanică, unde a apărut o fotografie în care acesta pare că fumează marijuana, la o petrecere, potrivit dailymirror.co.uk.

238 afișări
Imaginea articolului Daniel Radcliffe, vedeta din "Harry Potter", implicat într-un scandal cu droguri

Daniel Radcliffe, vedeta din "Harry Potter", implicat într-un scandal cu droguri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unui articol din tabloidul britanic, Daniel Radcliffe ar fi fumat o ţigară cu marijuana la o petrecere care a avut loc la Londra. Sursa este o invitată la petrecere, Wadia Tazi, în vârsta de 26 de ani, care a povestit cum actorul şi-a aprins o astfel de ţigară, le-a spus celorlalţi că "îi place iarba" şi a lăsat o fată să îl murdărească pe faţă cu cerneala dintr-un stilou, părând să nu conştientizeze ce se întâmplă.

Daily Mirror a publicat, de asemenea, o fotografie cu Radcliffe cu faţa murdară de cerneală şi fumând dintr-o ţigară rulată, numindu-l pe acesta "Harry Pothead" (pot = iarbă).

În replică, purtătorul de cuvânt al actorului a negat "categoric" afirmaţiile apărute în ziar, precizând că "Daniel fumează, într-adevăr, ocazional, ţigări rulate", dar cu tutun obişnuit, se arată în declaraţia preluată de Reuters.

Reprezentantul actorului a mai spus că vor fi luate "măsurile necesare" vizavi de aceste afirmaţii.

Daniel Radcliffe, în vârsta de 20 de ani, a devenit faimos pentru interpretarea celebrului vrăjitor Harry Potter în filmele realizate după cărţile autoarei britanice J. K. Rowling.

Cele şase pelicule realizate până în prezent au avut încasări de mai multe miliarde de dolari. Ultima carte - "Harry Potter şi Talismanele Morţii" - este în curs de ecranizare în două părţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici