Dannii Minogue este însărcinată

Dannii Minogue, sora mai mică a cântăreţei australiene Kylie Minogue, a anunţat, miercuri, că este însărcinată cu primul ei copil, informează bbc.co.uk.

34 afișări
Imaginea articolului Dannii Minogue este însărcinată

Dannii Minogue este însărcinată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Iubitul cântăreţei australiene, care face parte din juriul emisiunii de televiziune "X Factor" din Marea Britanie, este modelul Kris Smith.

Simon Jones, purtătorul de cuvânt al artistei australiene, a declarat că viitorii părinţi au preferat să aştepte mai întâi rezultatul unei ecografii, care a confirmat sarcina de 12 săptămâni a acesteia.

"Dannii şi Kris sunt foarte fericiţi şi abia aşteaptă să îşi întemeieze o familie", a declarat Simon Jones.

La rândul ei, Dannii Minogue a postat pe Twitter următorul mesaj: "Woo hoo, voi fi mămică!".

Potrivit purtătorului ei de cuvânt, Dannii Minogue a făcut această ecografie la sfârşitul săptămânii trecute şi a primit rezultatul miercuri. Bebeluşul se va naşte în luna iulie.

Dannii Minogue a devenit cunoscută încă de la vârsta de 11 ani, graţie emisiunii de televiziune australiane "Young Talent Time". Ea a jucat apoi în serialul "Home and Away" şi în lungmetrajul "Secrets". Dannii Minogue s-a lansat şi în muzică, albumul ei de debut apărând în 1991.

În februarie 2007, Danni Minogue a făcut parte din juriul emisiunii concurs "Australia's Got Talent", însă popularitatea ei a crescut uimitor, în urmă cu un an, după ce a devenit membru al juriului emisiunii de televiziune "The X Factor" din Marea Britanie, care înregistrează cote de audienţe extrem de ridicate.

Dannii Minogue s-a căsătorit în 1994 cu actorul Julian McMahon, fiul fostului premier australian William McMahon, însă mariajul lor nu a durat decât un an. În 1996, artista australiană a stârnit puternice controverse în ţara ei de origine după ce a pozat pentru revista Playboy. În 1999, Dannii Minogue s-a logodit cu pilotul canadian de Formula 1 Jacques Villeneuve, însă cei doi s-au despărţit în acelaşi an.

Danni Minogue şi actualul ei iubit, modelul Kris Smith, în vârstă de 31 de ani, s-au cunoscut în august 2008, la Ibiza.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici