Dansatorii companiei Michael Flatley's Lord of The Dance susţin un turneu în România, între 9-14 octombrie

Dansatorii celebrei companii Michael Flatley's Lord of The Dance vor susţine, în perioada 9 - 14 octombrie, un turneu în România, care va include oraşele Cluj-Napoca, Bucureşti şi Constanţa, informează organizatorii, Project Events şi European Event Service.

366 afișări
Imaginea articolului Dansatorii companiei Michael Flatley's Lord of The Dance susţin un turneu în România, între 9-14 octombrie

Dansatorii companiei Michael Flatley's Lord of The susţin un turneu în România, între 9-14 octombrie (Imagine: Andrei Stan / MediafaxFoto)

După peste doi ani de pregătiri şi mii de ore de repetiţii, un nou spectacol Lord Of The Dance este gata. Managementul trupei a decis zilele acestea ca noul spectacol să fie prezentat începând cu turneul din Europa de Est, prima destinaţie fiind România, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Project Events şi European Event Service.

Anul trecut, românii s-au bucurat din partea celor de la Michael Flatley's Lord Of The Dance de un spectacol îmbunătăţit, cu schimbări de costume, decor şi coregrafie. Anul acesta, în data de 9 octombrie, la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca va fi prezentat în premieră mondială noul spectacol.

Potrivit comunicatului, Michael Flatley a construit un scenariu nou bazat pe eterna luptă dintre bine şi rău, cu o coregrafie fabuloasă. Dacă pe scenele de anul trecut 45 de dansatori cucereau publicul cu măiestria lor, în noul spectacol din octombrie s-a ajuns la un număr record de peste 60 de dansatori. Acest fapt a dus şi la o mărire a suprafeţei de dans, scena devenind mult mai mare.

După Cluj-Napoca, vor urma două spectacole la Bucureşti, la Sala Palatului, în data de 13 octombrie - de la ora 16.00 şi de la ora 20.00 (spectacolul de la ora 20.00 fiind aproape sold out), şi unul la Constanţa - la Sala Sporturilor, în data de 14 octombrie.

Organizatorii turneului mai precizează că, din cauza noilor schimbări de ordin tehnic, spectacolele anunţate iniţial la Sibiu, Iaşi şi Braşov nu vor mai avea loc. Organizatorii îşi cer scuze fanilor care au cumpărat deja bilete pentru cele trei spectacole anulate. Deţinătorii de bilete pentru spectacolele din Iaşi, Braşov şi Sibiu le pot schimba cu bilete pentru spectacolele din Cluj, Bucureşti sau Constanţa sau pot primi banii înapoi din punctele de vânzare de unde au fost achiziţionate.

Pentru spectacolele de la Bucureşti, preţurile biletelor sunt următoarele: 300 de lei (categoria VIP), 250 de lei (categoria 1), 200 de lei (categoria 2), 150 de lei (categoria 3), 100 de lei (categoria 4) şi 50 de lei (categoria 5).

Pentru spectacolul de la Constanţa, preţurile biletelor sunt următoarele: 300 de lei lei (categoria VIP), 250 de lei (categoria 1), 200 de lei (categoria 2), 150 de lei (categoria 3), 100 de lei (categoria 4).

Pentru spectacolul de la Cluj, preţurile biletelor sunt: 350 de lei (categoria VIP), 300 de lei (categoria 1), 250 de lei (categoria 2), 200 de lei (categoria 3), 150 de lei (categoria 4) şi 100 de lei (categoria 5).

Irlandezii de la Lord of The Dance au fost urmăriţi de-a lungul carierei de milioane de oameni din lumea întreagă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici