Dansez pentru tine: Dans în ploaie şi în lanţuri. Vezi cele mai bune momente din finală - VIDEO

Finala celui de-al unsprezecelea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", care a fost câştigată de Corina Bud şi Eduard Vasile, a avut multe momente apreciate atât de juriu, cât şi de public.

728 afișări
Imaginea articolului Dansez pentru tine: Dans în ploaie şi în lanţuri. Vezi cele mai bune momente din finală - VIDEO

Dansez pentru tine: Dans în ploaie şi în lanţuri. Vezi cele mai bune momente din show

Dansul contemporan în ploaie a fost o atracţie a emisiunii.

Roxana Ionescu şi Ştefan Rebeja

Lavinia Pârva şi Decebal Negoiţă

Corina Bud şi Eduard Vasile

Surorile Cheeky Girls au dansat şi ele în ploaie, pentru un caz umanitar.

Un moment foarte apreciat al serii a fost cel al Laurei Cosoi, Ginei Pistol şi Adrielei Morar, care au dansat în lanţuri.

Tot pentru cazuri umanitare au dansat şi Mihai Petre şi soţia lui, Elwira, dar şi trupa Ballance, participantă la "Românii au talent".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici