Dansez pentru tine: Iulia Vântur va dansa vineri alături de trupa de balet

Iulia Vântur, prezentatoarea emisiunii "Dansez pentru tine" difuzată, vineri, de la ora 20.30 la Pro TV, va dansa alături de trupa de balet coordonată de Edi Stancu, pe o coregrafie senzuală având tema "Noapte fierbinte", informează televiziunea.

599 afișări
Imaginea articolului Dansez pentru tine: Iulia Vântur va dansa vineri alături de trupa de balet

Dansez pentru tine: Iulia Vântur va dansa vineri alături de trupa de balet

Întreaga ediţie de vineri va fi una "fierbinte", care va sta sub semnul senzualităţii.

Adelina Pestriţu va dansa alături de atrăgătorul Bogdan Vlădău un dans ţigănesc plin de sex-appeal pentru a ajuta un caz umanitar. Şi trupa DFC, din care face parte celebrul Robo, care a cucerit întreaga ţară la "Românii au talent", a răspuns afirmativ invitaţiei de a dansa pentru a ajuta pe cineva aflat la nevoie.

Iuliana Luciu, alături de câţiva membri ai baletului, va demonstra cum se dansează folclorul internaţional impus pentru toate perechile concurente. Într-o formă fizică foarte bună, Iuliana Luciu va încinge atmosfera cu un dans brazilian.

Fostul partener al Paulei Seling, Tudor Moldoveanu, va arăta ce înseamna "noche caliente" alături de fosta parteneră a lui Florin Piersic Jr., Alina Atodiresei.

Corina Bud şi Edy au tras la sorţi să-şi petreacă "noaptea fierbinte" în paşi de salsa, Corina Caragea şi Ştefan vor fi senzuali într-o coregrafie pe paso doble, Roxana Ionescu şi Ştefan vor colora ringul în ritm de mambo, iar Cove şi Claudia vor înfierbânta atmosfera cu merengue.

Cele mai dificile momente ale serii vor fi însă cele ale duelului în care Lavinia şi Decebal, pe de o parte, şi Augustin Viziru şi Aurora, pe de altă parte, vor încerca să convingă telespectatorii că merită să meargă mai departe în concurs. Publicul poate să-i ajute cu un sms la 1322, cu textul "Lavinia" sau "Augustin".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici