Darth Vader, subiectul unei noi trilogii produse pentru dispozitive VR de Lucasfilm

Darth Vader, celebrul personaj negativ al francizei de succes "Războiul stelelor/ Star Wars", este subiectul unei trilogii produse pentru dispozitive virtual reality (VR) de compania Lucasfilm, iar prima parte a seriei va fi lansată în 2019, potrivit variety.com.

210 afișări
Imaginea articolului Darth Vader, subiectul unei noi trilogii produse pentru dispozitive VR de Lucasfilm

Darth Vader, subiectul unei noi trilogii produse pentru dispozitive VR de Lucasfilm

"Vader Immortal: A Star Wars VR Series" poate fi vizionată cu ajutorul dispozitivului VR Oculus Quest, care redă mişcarea utilizatorului 1:1 într-un spaţiu virtual.

Utilizatorii vor avea acces în fortăreaţa lui Vader, îl vor putea auzi pe acesta respirând în spatele lor şi vor putea controla o sabie laser, printre altele, potrivit unui comunicat emis de Lucasfilm şi Oculus.

Trailerul seriei a fost deja lansat online.

Acţiunea noii serii este plasată între cea din "Răzbunarea lorzilor Sith/ Revenge of the Sith" şi cea din "O nouă speranţă/ A New Hope", a treia, respectiv a patra parte a francizei "Star Wars".

Dispozitivele Oculus Quest vor fi disponibile pe piaţă din primăvara anului viitor. Oculus este o companie a Facebook Inc.

George Lucas a vândut compania Lucasfilm în 2012, pentru 4,05 miliarde de dolari, studiourilor Disney.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici