David Arquette negociază pentru a cumpăra un club de striptease

Actorul David Arquette negociază pentru a cumpăra un club de striptease celebru din Los Angeles.

102 afișări
Imaginea articolului David Arquette negociază pentru a cumpăra un club de striptease

David Arquette negociază pentru a cumpăra un club de striptease (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

David Arquette, unul dintre starurile francizei "Scream", nu se află la prima lui tentativă de a pătrunde pe piaţa afacerilor din industria de divertisment. Astfel, actorul american a devenit coproprietar al Beacher's Madhouse, un club de noapte din Los Angeles administrat de actorul de comedie Jeff Beacher, inaugurat în 2011, informează contactmusic.com.

De asemenea, David Arquette deţine acţiuni în alte două cluburi de noapte - Hooray Henry's şi Bootsy Bellows.

Potrivit site-ului TMZ.com, David Arquette se află în negocieri pentru a cumpăra Crazy Girls, un celebru club de striptease de pe Sunset Boulevard.

Acelaşi site afirmă că starul hollywoodian şi partenerii lui de afaceri l-au contactat pe proprietarul clubului şi i-au făcut o ofertă de 1,6 milioane de dolari.

David Arquette, născut la 8 septembrie 1971, este un actor, regizor, producător şi scenarist american din familia de actori Arquette. El a devenit cunoscut la sfârşitul anilor '90, după ce a jucat în câteva filme, dintre care se remarcă cele patru producţii din seria "Scream". De atunci, a jucat şi în câteva seriale de televiziune, inclusiv serialul "In case of Emergency". Pe lângă activitatea sa de actor, David Arquette a încercat şi cariera de wrestler profesionist, în anul 2000 intrând în competiţia "World Championship Wrestling", unde a câştigat chiar o centură la categoria grea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici