David Beckham, surprins în lenjerie intimă pe o stradă din Beverly Hills - FOTO

Când ajungi la Los Angeles în calitate de turist este obligatoriu să faci un tur al caselor celebrităţilor din Beverly Hills. Iar atunci când le vezi şi pe staruri în carne şi oase este cu atât mai interesant.

6672 afișări
Imaginea articolului David Beckham, surprins în lenjerie intimă pe o stradă din Beverly Hills - FOTO

David Beckham (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Marţi, fotbalistul David Beckham a făcut însă ca turul să-şi merite toţi banii, el oferindu-le turiştilor o privelişte de neuitat, scrie Daily Mail.

Fostul internaţional englez a fost surprins, marţi, doar în lenjerie intimă în apropierea locuinţei sale din Beverly Hills. Vedeta filma pe stradă o reclamă pentru noua linie de lenjerie intimă a companiei H&M.

VEZI GALERIE FOTO

Vizibil ruşinat de situaţie, Beckham a încercat să se ascundă, însă tot ce a putut să facă a fost să se deplaseze cu spatele spre maşina sa, turiştii putându-i admira astfel forma fizică de invidiat.

În septembrie, David Beckham a fost desemnat cel mai sexy bărbat în costum, într-un top online, realizat de reţeaua de magazine britanice Austin Reed, specializată în costume bărbăteşti. Fotbalistul i-a devansat în acest clasament pe actorii George Clooney şi Daniel Craig, care s-au situat pe locurile al doilea, respectiv al treilea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici