David Lynch organizează un festival de muzică: Robert Plant, starul de la Led Zeppelin, pe scenă

Regizorul David Lynch va lansa un festival de muzică, pe care l-a numit "Festival of Disruption", ce se va desfăşura pe 8 şi 9 octombrie, la Ace Theatre Hotel din Los Angeles. Robert Plant, starul de la Led Zeppelin, este invitat, iar pe scenă va fi interpretată şi muzica din Twin Peaks.

117 afișări
Imaginea articolului David Lynch organizează un festival de muzică: Robert Plant, starul de la Led Zeppelin, pe scenă

David Lynch organizează un festival de muzică: Robert Plant, starul de la Led Zeppelin, pe scenă (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

La "Festivalul Distrugerii" organizat de cineastul David Lynch vor urca pe scenă Robert Plant, Sensational Space Shifters, St. Vincent, Questlove, şi Rhye, dar şi Sky Ferreira şi Xiu Xiu, ce vor interpreta muzică din serialul cult "Twin Peaks".

Pe lânga muzică, festivalul va include şi conferinţe, expoziţii şi proiecţii de film. Debbie Harry, de la formaţia Blondie, va avea o conferinţă împreună cu Chris Stein, colegul ei de trupă, iar actorii Kyle MACLachlan şi Laura Dern vor lua parte la un dialog cu publicul.

Mai multe scurtmetraje nu foarte cunoscute ale regizorului David Lynch vor fi proiectate. În fiecare zi, se vor organiza sesiuni de Meditaţie Transcendentală, tehnică spirtuală promovată de cineastul excentric.

Sumele ce se vor strânge la Festival se vor vira către Fundaţia David Lynch, care se ocupă de reducerea stresului toxic şi de combaterea efectelor păguboase ale traumelor în rândul comunităţilor defavorizate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici