De ce au succes la adulţi filmele pentru copii?

Animate sau 3D, poveştile de pe marele ecran ne aduc aminte de copilărie şi sunt un bun prilej de relaxare, de evitare a violenţei fizice şi verbale din alte filme. Anul acesta urmează să fie lansate peste 20 de producţii animate, iar pentru următorii doi ani sunt aşteptate alte 40 de titluri noi, informează cotidianul Gândul.

59 afișări
Imaginea articolului De ce au succes la adulţi filmele pentru copii?

De ce au succes la adulţi filmele pentru copii (Imagine: www.gandul.info)

Ice Age", "Madagascar", "Up", "Prinţesa şi Broscoiul" sau "Alice în Ţara Minunilor" sunt câteva dintre filmele pentru copii care au răsturnat box-office-ul încă de la lansare. Animate sau nu, filmele pentru copii au un public majoritar adult.

Citeşte mai multe pe ww.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici