De ce nu zâmbeşte niciodată în public Victoria Beckham. Răspunsul l-a dat chiar ea | GALERIE FOTO

Faptul că Victoria Beckham nu schiţează niciun zâmbet în public este deja un lucru de notorietate, însă recent soţia lui David Beckham se pare că s-a gândit să-şi monetizeze sobrietatea.

12168 afișări
Imaginea articolului De ce nu zâmbeşte niciodată în public Victoria Beckham. Răspunsul l-a dat chiar ea | GALERIE FOTO

De ce nu zâmbeşte niciodată în public Victoria Beckham. Răspunsul l-a dat chiar ea | GALERIE FOTO

GALERIE FOTO AICI

Victoria Beckham a fost surprinsă pe aeroportul din Los Angeles purtând o inscripţie cu litere negre de pe tricoul alb, din cea cea mai recentă colecţie a sa: "Fashion stole my smile" (Moda mi-a furat zâmbetul).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici