Debbie Harry, solista trupei Blondie, era să fie omorâtă de Ted Bundy

Debbie Harry, solista trupei Blondie, a declarat într-un interviu recent că a fost foarte aproape de a fi ucisă, în anii '70, de criminalul în serie Ted Bundy, informează thesun.co.uk.

250 afișări
Imaginea articolului Debbie Harry, solista trupei Blondie, era să fie omorâtă de Ted Bundy

Debbie Harry, solista trupei Blondie, era să fie omorâtă de Ted Bundy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Debbie Harry, în prezent în vârstă de 65 de ani, a acceptat să fie condusă spre casă, la începutul anilor '70, de un bărbat pe care nu-l cunoştea, despre care a aflat ulterior că era faimosul criminal în serie Ted Bundy, care a strangulat, ciomăgit şi violat peste 30 de femei între anii 1974 şi 1978.

Debbie Harry a simţit că ceva nu este în regulă în momentul în care a văzut că portierele maşinii în care s-a urcat nu aveau mânere în interior.

"Când am văzut acest lucru, mi s-au ridicat firele de păr de pe ceafă. Geamul era deschis şi am tras de mânerul exterior al portierei. El a încercat să mă oprească, învârtind maşina, dar inerţia m-a ajutat să ies afară din automobil. După aceea, l-am văzut la ştirile de la televizor. Era Ted Bundy", a povestit cântăreaţa.

Ted Bundy a fost executat în Florida, în 1989.

Membrii trupei Blondie au fost pionieri ai punk rock-ului american şi ai scenelor new wave, iar primele două albume ale formaţiei au conţinut puternice elemente din ambele stiluri. Deşi a avut succes în Australia şi Marea Britanie, Blondie a fost privită în SUA ca o trupă underground, până la lansarea albumului "Parallel Lines", în 1978. După şase albume de studio, care au inclus stiluri diverse, precum new wave, disco, pop şi raggae, şi peste 60 de milioane de discuri vândute, trupa Blondie s-a destrămat, în 1982.

Grupul s-a reunit în 1997 şi a fost primit cu succes de public, iar în 1999 a ajuns pe primul loc în topurile muzicale britanice, cu hitul "Maria".

În 2006, membrii trupei au fost incluşi în Rock 'n' Roll Hall of Fame.

Blondie va lansa un nou album de studio în 2011, intitulat "Panic of Girls", după o pauză de opt ani, trupa americană urmând să susţină şi un turneu mondial de promovare a acestui material discografic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici