Debutul Madonnei în calitate de regizor, în februarie, la Berlinală

Filmul de debut al Madonnei în calitate de regizor, intitulat "Filth and Wisdom", va avea premiera mondială în luna februarie a anului viitor, la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin (7 - 17 februarie), informează BBC News Online.

1 afișare
Imaginea articolului Debutul Madonnei în calitate de regizor, în februarie, la Berlinală

Debutul Madonnei în calitate de regizor, în februarie, la Berlinală

"Filth and Wisdom", care îi are în rolurile principale pe Eugene Hutz, Richard E. Grant şi Stephen Graham, va fi prezentat în afara competiţiei, au anunţat organizatorii festivalului.

Încă nu se ştie dacă Madonna, în vârstă de 49 ani, va fi prezentă în capitala germană pentru a-şi promova scurtmetrajul de 30 de minute.

De asemenea, filmul "Boy A", regizat de John Crowley, cu Peter Mulland şi Andrew Garfield în rolurile principale, va fi prezentat în afara competiţiei.

Festivalul de Film de la Berlin este primul eveniment cinematografic european important al anului următor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici