Delia Matache şi prietenul ei, atacaţi de persoane necunoscute - VIDEO

Cântăreaţa Delia Matache şi prietenul ei au fost atacaţi, duminică dimineaţă, de persoane necunoscute, iubitul cântăreţei fiind înjunghiat de agresori.

2191 afișări
Imaginea articolului Delia Matache şi prietenul ei, atacaţi de persoane necunoscute - VIDEO

Delia Matache şi prietenul ei, atacaţi de persoane necunoscute (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse din Poliţie, duminică, în jurul orei 6.00, Delia Matache şi prietenul ei, Florin Moldoveanu, se aflau în parcarea unui club din Parcul Herăstrău, când au fost acostaţi de doi necunoscuţi. Prietenul cântăreţei a fost înjurat de cei doi, după care unul dintre aceştia l-a înjunghiat pe bărbat.

Delia a scăpat de agresori baricadându-se în maşină.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a precizat că Poliţia a fost sesizată de medici despre faptul că bărbatul, care a ajuns la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a fost victima unei agresiuni.

Video Stirileprotv.ro

Ciocan a menţionat că, până în prezent, bărbatul nu a depus plângere la poliţie în legătură cu acest incident.

Florin Moldoveanu este internat la clinica privată a Spitalului Floreasca din Bucureşti.

Persoanele implicate în altercaţie au fost identificate

Cele două persoane implicate în altercaţia de duminică au fost identificate, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

Christian Ciocan a declarat că cele două persoane au fost identificate iar una dintre ele a depus plângere împotriva unui bodyguard care făcea parte din grupul lui Moldovanu. El a reclamat că acesta i-a spart un geam de la maşină.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a mai precizat că până în prezent Florin Moldoveanu nu a depus plângere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici