Demi Moore, noua imagine a brandului Ann Taylor

Actriţa americană Demi Moore a devenit noua imagine a brandului Ann Taylor, pe care îl consideră "un brand esenţial" pentru femei.

126 afișări
Imaginea articolului Demi Moore, noua imagine a brandului Ann Taylor

Demi Moore, noua imagine a brandului Ann Taylor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa în vârstă de 48 de ani a pozat într-un clip promoţional, ce va face parte din următoarea campanie lansată de acest brand, pe acoperişul Rockefeller Centre din New York, realizat de fotograful Patrick Demarchelier. Demi Moore s-a declarat încântată de faptul că numele ei va fi de acum înainte asociat cu un brand pe care îl consideră "atât de şic", informează contactmusic.com.

"Sunt încântată că voi colabora cu Ann Taylor. Este brandul american esenţial pentru femeile moderne care lucrează, este o companie de femei, pentru femei. Directorii companiei înţeleg factorii de care femeile din zilele noastre au nevoie pentru a se simţi încrezătoare şi pline de succes. Noua colecţie de toamnă este şic, confortabilă şi frumoasă, la fel de versatilă şi de diversă ca şi vieţile noastre", a declarat actriţa americană.

Demi Moore a spus, totodată, că este o admiratoare a produselor concepute de brandul Ann Taylor încă din copilărie.

Printre vedetele care au fost imaginea brandului Ann Taylor în anii trecuţi se numără nume majore din modă şi cinematografie, precum Heidi Klum, Naomi Watts şi Katie Holmes.

Demi Moore a devenit, în anii '90, una dintre cel mai bine plătite actriţe de la Hollywood, fiind cunoscută din filme precum "Fantoma mea iubită/ Ghost", "Oameni de onoare/ A Few Good Men", "Propunere indecentă" şi "Hărţuire sexuală/ Disclosure".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici