Denis Ştefan vrea să deschidă o şcoală de tras cu arcul de pe cal

Denis Ştefan, interpretul lui Rashid în telenovela "Iubire şi onoare" vrea să deschidă o şcoală de tras cu arcul de pe cal, informează postul de televiziune.

172 afișări
Imaginea articolului Denis Ştefan vrea să deschidă o şcoală de tras cu arcul de pe cal

Denis Ştefan vrea să deschidă o şcoală de tras cu arcul de pe cal (Imagine: www.acasatv.ro)

Denis Ştefan şi-a realizat un vis, devenind primul român care este membru al Organizaţiei internaţionale HAWA şi membru al kansag-ului maestrului Kassai Lajos, adică primul român care îşi poate deschide o şcoală de tras cu arcul de pe cal, disciplină care câştigă din ce în ce mai multi adepţi, informează Acasă TV.

Nu a fost uşor, dar, cu perseverenţă, vedeta şi-a atins scopul:

"Am trecut un test foarte dificil, care a constat în zece kilometri de alergare pe teren accidentat, două ore de trap fără şa şi 500 de săgeţi trase într-o ţintă de la 20 de metri. Cel mai greu mi s-a părut proba de alergare care trebuia încheiată în cel mult 72 de minute. Am reuşit să o termin în 63 de minute şi datorită condiţiei fizice foarte bune pe care am obţinut-o după trei luni de antrenament zilnic în ţară", mărturiseşte Denis.

După ce a atins primul nivel în această artă marţială veche de mii de ani, Denis Ştefan este decis să meargă mai departe şi priveşte încrezător către viitor:

"Îmi doresc foarte mult ca această artă marţială să devină populară şi în ţara noastră, pentru că este o activitate care presupune şi o foarte strânsă legătură cu calul, te învaţă să ai răbdare ca în antrenamentul tău să nu apară accidentări care pot fi fatale".

După o săptămână petrecută în Ungaria, la şcoala Kassai, Denis s-a întors acasă cu planuri mari, vrea să facă demonstraţii de tras cu arcul de pe cal pentru copii şi să-şi deschidă şi o şcoală specializată:

"În lunile ce vor urma voi începe şi în România, acolo unde va exista interes, o serie de demonstraţii pentru ca oamenii să înţeleagă despre ce este vorba în această artă marţială şi sper ca, în câţiva ani, să pot ajunge la un nivel destul de ridicat pentru a putea deschide o şcoală Kassai aici", mărturiseşte actorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici