Descoperă Cobble, aplicaţia care ajută cuplurile să se hotărască unde să iasă în oraş

  • Aplicaţia „Cobble” ajută cuplurile să se hotărască asupra unui loc în care să iasă
  • Aplicaţia te ajută să faci o rezervare sau să cumperi bilete
  • Aplicaţia ţine şi o statistică a locurilor în care ieşiţi împreună
238 afișări
Imaginea articolului Descoperă Cobble, aplicaţia care ajută cuplurile să se hotărască unde să iasă în oraş

Descoperă Cobble, aplicaţia care ajută cuplurile să se hotărască unde să iasă în oraş

Ţi s-a întâmplat vreodata ca tu şi persoana iubită să nu vreţi să ieşiţi în acelaşi loc? Tu vrei la film, el la terasă. Tu vrei în parc, ea la teatru, şi tot aşa. Discuţiile astea vor fi de domeniul trecutului, aplicaţia Cobble te rezolvă.

Această aplicaţie, creată de Jordan Scott, în vârstă de 25 de ani, îţi arată toate locurile în care poţi merge, şi activităţile pe care le poţi face.
Când amândoi apreciaţi acelaşi loc, boom! Aveţi o potrivire!

Alexandra este împreună cu Andrei de mai mult de doi ani. Alexandra îţi spune că nu de puţine ori, a avut situaţii în care s-a certat cu Andrei pe tema „Unde să ieşim azi?”.

Alexandra: Aproape de fiecare dată, dacă era cazul să alegem noi locul, şi nu eram invitaţi de prietenii noştri într-un anumit loc, de fiecare dată trebuia să existe o discuţie cu privire la alegerea locului în care să mergem. Tot timpul stăteam bosumflată, normal, sau el bosumflat. Unul dintre noi.

După potrivire, aplicaţia te ajută să faci rezervare sau să cumperi bilete. Simplu şi rapid, fără certuri, fără ochi daţi peste cap, fără timp pierdut.
Mai mult, ai şi o statistică a locurilor în care ai mers împreună cu partenerul.

Alexandra: Mi se pare o idee super bună, care economiseşte foarte mult timp şi nu mai duce la discuţii şi alte certuri.

Deocamdată, aplicaţia poate fi utilizată doar în America. La fel ca Alexandra, probabil multe cupluri aşteaptă cu nerăbdare aplicaţia şi în România. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici