Descopera.ro lansează prima Călătorie Virtuală din România

Descopera.ro lansează o nouă provocare utilizatorilor, pe care îi invită să pornească în prima Călătorie Virtuală din online-ul românesc şi îi premiază cu o croaziera de lux în Marea Mediterană.

855 afișări
Imaginea articolului Descopera.ro lansează prima Călătorie Virtuală din România

Descopera.ro lansează prima Călătorie Virtuală din România

Călătoria Virtuală îi aşteaptă la bord pe toţi cei pasionaţi de aventură, dornici să exploreze ţinuturi exotice şi civilizaţii inedite după propriul lor plac, prin intermediul lumii virtuale a internetului. Timp de 8 săptămâni, corabia virtuală Descopera.ro va călători prin lume, utilizatorii fiind cei care îi decid traseul.

Ei vor putea vota săptămânal, de luni până joi, destinaţiile preferate pe care doresc să le viziteze, iar în fiecare zi de luni corabia virtuală va ancora în portul care a acumulat cele mai multe voturi. Pentru fiecare port ales, www.descopera.ro le-a pregătit utilizatorilor câte un articol complex, care îi va surprinde cu informaţii şi poze inedite.

Călătoria Virtuală îi provoacă pe toţi cei pasionaţi de competiţii şi dornici de a-şi testa cunoştinţele să participe la un inedit concurs de cultură generală. Utilizatorii trebuie să intre pe www.descopera.ro/calatoria-virtuala şi să îşi demonstreze priceperea răspunzând corect, contra cronometru, la câte o întrebare zilnică, de luni până vineri. Utilizatorul care aumulează cel mai mare număr de puncte pe perioada concursului, 8 iunie – 31 iulie, va fi premiat cu o croaziera de lux în Marea Mediterană.

Cu premiul oferit de Descopera.ro şi Croaziere.net, câştigătorul va petrece 7 zile în larg, pe un vas de 4 stele, MSC Armonia, va vizita porturi celebre (Veneţia, Bari, Athena-Piraeus, Dubrovnik) şi se va relaxa pe plajele insulelor exotice (Rhodos si Kefalonia)

“Călătoria Virtuală le oferă ocazia, pentru prima dată utilizatorilor din România, de a vizita virtual unele dintre cele mai frumoase locuri din lume după propriul lor plac, antrenandu-i într-o competiţie palpitantă şi premiindu-i cu o vacanţă memorabilă în Marea Mediterană” a declarat Tudor Frăţilă, Project Manager Descopera.ro.

Călătoria Virtuală este al doilea concurs naţional de cultura generală organizat de Descopera.ro, primul concurs desfaşurâdu-se în primavara anului 2008, iar premiul oferit câştigatorului a fost un safari în Africa de Sud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici