Detaliile fac diferenţa: Doi tineri, căutaţi de internauţi după ce au fost fotografiaţi accidental în timpul unei cereri în căsătorie / Ce voia să imortalizeze, de fapt, fotograful

Un fotograf din Carmen, Indiana, Statele Unite, a surprins neintenţionat un cuplu în timpul unei propuneri în căsătorie, el dorind, de fapt, să fotografieze artificiile de Ziua Independenţei (4 iulie) care luminau cerul în acel moment. Acum, fotograful cere ajutorul internauţilor pentru a găsi cuplul şi pentru a le înmâna celor doi imaginile.

32044 afișări
Imaginea articolului Detaliile fac diferenţa: Doi tineri, căutaţi de internauţi după ce au fost fotografiaţi accidental în timpul unei cereri în căsătorie / Ce voia să imortalizeze, de fapt, fotograful

Tyler Huffman a văzut pe cer artificiile şi s-a decis să le fotografieze, fără a băga de seamă că, în dreapta imaginii, un bărbat o cerea în căsătorie pe iubita lui. Fotograful avea să facă descoperirea mai târziu, în timp ce viziona fotografiile ecranul aparatului.

”Mă uitam la fotografii pe ecranul aparatului. Nu am băgat de seamă că ei erau acolo când fotografiam”, a spus bărbatul, citat de CNN.

Ajuns acasă, el a descărcat fotografiile în calculator, unde le-a editat pentru a mări luminozitatea. În acestea, cuplul se îmbrăţişează şi se sărută, totul după cererea în căsătorie. ”A fost o reacţie foarte pozitivă”, a declarat Huffman.

Decizia lui Huffman de a fotografia artificiile a fost făcută în ultimul moment, el plănuind să rămână acasă în acea seară. El a publicat imaginile la ora 23:30, vineri, pe Facebook, iar câteva publicaţii şi posturi de televiziune au preluat postarea.

”Ştie cineva acest cuplu? I-am surprins fără să vreau în câteva fotografii cu artificiile de Ziua Independenţei şi vreau să-i găsesc pentru a le înmâna imaginile, dacă o să le placă”, a scris bărbatul pe reţeaua socială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici