Diana Dumitrescu şi Ducu Ion se căsătoresc în august, la Buftea

Diana Dumitrescu, protagonista telenovelei "Regina", şi Ducu Ion, producătorul comediei romantice "Îngeraşii", se vor căsători în luna august, pe malul lacului din Buftea.

210 afișări
Imaginea articolului Diana Dumitrescu şi Ducu Ion se căsătoresc în august, la Buftea

Diana Dumitrescu şi Ducu Ion se căsătoresc în august, la Buftea

După îndelungi căutări, Diana Dumitrescu şi-a dat seama că locul cel mai potrivit pentru nunta visurilor ei este cel în care atât ea, cât şi Ducu Ion, îşi petrec cea mai mare parte a timpului.

"Studiourile MediaPro din Buftea sunt cel mai potrivit loc în care putem face nunta. Asta pentru că acesta este locul în care ne-am cunoscut, aici ne petrecem cea mai mare parte a timpului şi tot aici am văzut cele mai frumoase şi romantice apusuri de soare. Este un loc magic pentru amândoi. Cununia noastra religioasă va avea loc pe malul lacului, la apus, cadrul va fi unul feeric şi romantic. Sunt sigură că toţi invitaţii se vor simţi ca într-o poveste!", a spus Diana Dumitrescu.

Telespectatorii o pot vedea pe Diana Dumitrescu, de luni până vineri, de la ora 20.30, în telenovela "Regina", pe postul de televiziune Acasă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici