Diana Dumitrescu va fi o amantă sexy în serialul "Pariu cu viaţa" de la Pro TV

Diana Dumitrescu va interpreta rolul Andreei Rădulescu, o divă sexy, ambiţioasă şi vicleană, amanta unui bărbat căsătorit, dar foarte bogat şi influent, în serialul "Pariu cu viaţa", care va avea marea premieră în curând, la Pro TV, informează televiziunea.

820 afișări
Imaginea articolului Diana Dumitrescu va fi o amantă sexy în serialul "Pariu cu viaţa" de la Pro TV

Diana Dumitrescu va fi o amantă sexy în serialul "Pariu cu viaţa" de la Pro TV

Andreea Rădulescu, interpretata de Diana Dumitrescu, este o divă sexy, ambiţioasă, vicleană şi periculoasă care face tot posibilul să supravieţuiască într-o lume în care primează poziţia socială şi situaţia financiară, iar pentru a ajunge la acest statut devine amanta lui Alexandru Anghel (Doru Ana), un bărbat căsătorit, dar foarte bogat şi influent, în serialul "Pariu cu viaţa", care va avea marea premieră în curând, la Pro TV.

"Andreea este genul de persoană care îşi urmăreşte interesul până în pânzele albe. Pentru ea au o importanţă absolută cariera şi poziţia socială. Face tot ce îi stă în putinţă să nu piardă aceste lucruri, chiar dacă asta înseamnă să aibă un amant mai în vârstă şi căsătorit. Pentru ea, Sandu Anghel este egal cu poziţie socială, bani, putere, respect şi un viitor sigur", spune Diana Dumitrescu.

În ceea ce priveşte relaţia extraconjugală pe care Alexandru Anghel o are cu Andreea Rădulescu (Diana Dumitrescu), interpretul acestuia, Doru Ana, declară: "El este un personaj contemporan, care are o afacere, o vilă, o maşină scumpă şi o amantă, ca să se bucure de rezultatele muncii sale. Ca în orice relaţie de amor, ea este atât cu zile senine, cât şi cu tunete şi fulgere".

Ceea ce o atrage cel mai mult pe Diana Dumitrescu la Andreea Radulescu este ambiţia de care aceasta dă dovadă. "Personajul meu este foarte ambiţios şi asta îmi place. Deşi, eu Diana, nu sunt de acord cu multe din alegerile făcute de Andreea, nu pot să nu îi admir perseverenţa şi ambiţia. Andreea este o femeie absolut normală, cu bune şi cu rele, care vrea să supravieţuiască în lumea noastră", spune Diana.

Care este miza succesului, cât este de tentant gustul celebrităţii, telespectatorii vor descoperi din această toamnă, în cel mai nou serial de la Pro TV, "Pariu cu viaţa", o producţie pentru toate generaţiile, presărată cu poveşti de iubire, intrigi, pasiuni, răzbunări şi trădări neaşteptate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici