Diana Păunescu sau cum e raiul pe pământ, în revista Playboy de iulie-august

În Playboy, ediţia iulie-august, te reîntâlneşti cu Diana Păunescu, cea care a apărut şi anul trecut în postura de playmate a lunii iulie. Pictorialul a fost realizat de Cătălin Muntean într-un cadru natural de excepţie, în Sasca Montană, unde Diana a pozat printre cascade şi păduri, pentru a demonstra cum arată raiul pe pământ.

795 afișări
Imaginea articolului Diana Păunescu sau cum e raiul pe pământ, în revista Playboy de iulie-august

Diana Păunescu sau cum e raiul pe pământ, în revista Playboy de iulie-august

Postura de playmate îi revine de această dată lui Rellys, o roşcată apetisantă care a făcut ”valuri” într-un aqua park bucureştean. Si tot la capitolul pictoriale, încă două frumuseţi, internaţionale: americanca Raquel şi rusoaica Geneva.

Aşa cum ştim, însă, Playboy nu este numai despre femei frumoase. În această ediţie vei găsi un interviu-spectacol cu Anthony Hopkins, unul dintre cei mai mari actori ai lumii. Vei citi adevărata poveste a filmului care l-a lansat acum 40 de ani pe marele Bruce Lee. Vei afla ce se poate face într-o anumită zonă a ţării, unde rock-ul şi aventura sunt la mare preţ. Vei intra în atmosfera cursei de la Le Mans. Vei descoperi un loc din Grecia taman bun pentru plăcerile estivale. Toate acestea, laolaltă cu multe alte informaţii din film, muzică, auto, tehnologie, fashion şi sport.

Noul număr Playboy poate fi găsit la punctele de difuzare a presei începând de astăzi, 5 iulie. Mai multe detalii pe www.playboy.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici