Diane Keaton şi-ar face operaţii estetice. Cum arată actriţa la 66 de ani - FOTO

Diane Keaton a mărturisit că nu exclude posibilitatea de a-şi face o operaţie estetică, dacă va considera că are nevoie de acest lucru.

3789 afișări
Imaginea articolului Diane Keaton şi-ar face operaţii estetice. Cum arată actriţa la 66 de ani - FOTO

Diane Keaton (Imagine: MediafaxFoto / AFP)

Actriţa în vârstă de 66 de ani nu exclude posibilitatea de a-şi face o operaţie estetică. Până acum, ea nu a suferit nicio intervenţie chirurgicală cu scop estetic, informează Daily Mail.

"Niciodată să nu spui niciodată. Pentru că dacă spui asta, trebuie să te ţii de cuvânt. Am spus că n-am să fac sex înainte să mă mărit, şi am făcut. Am spus că nu mă voi duce vreodată la psihiatru şi mi-am petrecut o bună perioadă din viaţă acolo. Am făcut multe lucruri pe care am zis că nu le voi face şi acum, normal, sunt bucuroasă. Încântată", a explicat ea.

Diane Keaton a precizat că la 66 de ani priveşte altfel viaţa. "Trebuie să-ţi asumi riscuri. Să faci lucruri pe care nu ţi le imaginai, pentru că, de ce nu?", a mai spus ea.

Diane Keaton şi-a început cariera în teatru şi a debutat în cinematografie în 1970. Primul ei rol într-un film major a fost în "Naşul" (1972), dar producţiile care i-au modelat primii ani de carieră au fost cele regizate de Woody Allen, precum "Mai cântă o dată, Sam" (1972). După ce a primit premiul Oscar în 1978 pentru rolul din "Annie Hall", Diane Keaton a mai fost nominalizată de trei ori la premiile Academiei de film americane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici