DiCaprio, în rolul lui Hugh Hefner în filmul "Playboy"

Actorul american Leonardo DiCaprio ar putea interpreta rolul celebrului Hugh Hefner, fondatorul revistei Playboy, într-un film despre viaţa acestuia, care va fi regizat de Brett Ratner şi produs de companiile Universal Pictures şi Imagine Entertainment, informează sky.com.

1 afișare
Imaginea articolului DiCaprio, în rolul lui Hugh Hefner în filmul "Playboy"

DiCaprio, în rolul lui Hugh Hefner în filmul "Playboy"

DiCaprio este un bun prieten al lui Hefner şi vizitează regulat reşedinţa Playboy din Los Angeles.

O sursă din cadrul studiourilor de producţie a declarat: "Sunt prieteni de multă vreme, iar Leo a fost foarte interesat de povestea vieţii lui Hugh. Leo crede că acesta ar fi un film grozav, iar lui Hugh i-ar plăcea ca Leo să-l încarneze pe marele ecran - cu condiţia să mai trăiască să-l vadă".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici