DiCaprio şi Scorsese ar putea colabora din nou, la un remake al filmului "The Gambler"

Leonardo DiCaprio ar putea colabora din nou cu regizorul Martin Scorsese, la un remake al filmului "The Gambler", ce prezintă drama unui profesor dependent de jocurile de noroc.

185 afișări
Imaginea articolului DiCaprio şi Scorsese ar putea colabora din nou, la un remake al filmului "The Gambler"

DiCaprio şi Scorsese ar putea colabora din nou, la un remake al filmului "The Gambler" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Martin Scorsese va regiza acest remake al filmului original din 1974, în care rolul principal a fost jucat de James Cann. Filmul "The Gambler" prezintă drama unui profesor newyorkez de limba engleză care, în pofida unei cariere pedagogice de legendă, se confruntă în secret cu dependenţa de jocurile de noroc. Acest lungmetraj prezintă declinul personajului principal, care ajunge să fure bani de la mama lui şi îşi obligă elevii să trucheze meciurile de baschet pentru a-l ajuta să-şi plătească datoriile acumulate, potrivit Hollywood Reporter.

Leonardo DiCaprio este starul ales de Scorsese pentru acest proiect cinematografic, deşi actorul american nu a confirmat deocamdată acest rol. Dacă va accepta, "The Gambler" va reprezenta cea de-a cincea colaborare dintre cei doi, informează huffingtonpost.com.

DiCaprio şi Scorsese şi-au început colaborarea în 2002 cu filmul "Bandele din New York", o colaborare ce a continuat cu lungmetrajele "Aviatorul", "Cârtiţa" şi "Shutter Island".

Leonardo DiCaprio va putea fi văzut în curând pe marile ecrane în "J. Edgar", un film regizat de Clint Eastwood despre viaţa şi cariera lui J. Edgar Hoover, fondatorul Federal Bureau of Investigation (FBI). Actorul american filmează în această perioadă pentru "The Great Gatsby", o adaptare 3D a regizorului Baz Luhrman, în care joacă de asemenea rolul principal.

Martin Scorsese s-a aventurat la rândul său în domeniul 3D cu următorul său film care va ajunge pe marile ecrane, un lungmetraj din universul copiilor intitulat "Hugo". Cineastul american îşi va prezenta în curând pe HBO documentarul despre George Harrison, fost membru al trupei The Beatles, şi se află deja în etapa de pre-producţie cu "Silence", un thriller a cărui acţiune este plasată în secolul al XVII-lea, în care va lucra din nou cu Daniel Day Lewis, starul din "Bandele din New York", dar şi cu Gael Garcia Bernal.

În presa americană au apărut zvonuri potrivit cărora DiCaprio şi Scorsese vor lucra împreună şi la "Sinatra", un film biografic despre celebrul cântăreţ american Frank Sinatra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici