VIDEO Asul din mâneca industriei haute couture. Dior pune pe masă cărţile de tarot într-un film spectaculos

  • Industria haute couture nu a fost afectată de pandemie la fel de grav ca majoritatea afacerilor.
  • Marile case de modă se pregătesc pentru lansarea noilor colecţii şi vin cu idei cât mai creative.
  • Designerul Maria Grazia Chiuri de la Dior a adus la viaţă personajele de pe cărţile de tarot într-un video spectaculos.
1115 afișări
Imaginea articolului VIDEO Asul din mâneca industriei haute couture. Dior pune pe masă cărţile de tarot într-un film spectaculos

FOTO: Profimedia

În cercurile înalte ale lumii fashion, pandemia de COVID-19 nu a lăsat urme adânci. Articolele vestimentare în valoare de zeci sau chiar sute de mii de lire sterline susţin industria, în ciuda tuturor aşteptărilor, scrie The Guardian.
 
Printre cei care dau tonul în materie de modă au apărut nume noi, cu abordări fresh, extrem de actuale. De exemplu, artistul american Sterling Ruby propune ţinute cu influenţe thrash metal, desprinse din stilul trupei Slayer, iar casa Schiaparelli, care sărbătoreşte după succesul lui Lady Gaga la ceremonia de învestire a preşedintelui Joe Biden, vine cu idei atipice şi materiale surprinzătoare.
 
Alber Elbaz, a cărui lipsă a fost resimţită după plecarea de la Lanvin, va lansa miercuri noul său brand, AZ, printr-o transmisiune live. Şi Fendi va face show online, zvonurile indicând nume precum Demi Moore sau Kate Moss pe lista perticipanţilor.
 
Iar în vreme ce industria haute-couture scoate aşii din mânecă, Dior pune pe masă...cărţile de tarot. Designerul Maria Grazia Chiuri a adus la viaţă personajele de pe cărţile de tarot într-o filmare de 15 minute în cadrul idilic oferit de un castel toscan. Regizorul Gomorrah Matteo Garrone a transformat viziunea Mariei în realitate, lăsând fără cuvinte milioane de oameni.

Filmuleţul de prezentare postat pe instagram a strâns în 24 de ore peste 1 milion de vizualizări şi un val de aprecieri şi comentarii pozitive.

 

 

Filmul integral postat de Dior poate fi vizionat mai jos:
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici