Distracţie în Mexic: Un afacerist britanic a petrecut 4 zile cu vedete. Leonardo DiCaprio şi Naomi Campbell printre invitaţii la petrecerea maraton

Petrecerea pentru Sir Philip Green, un om de afaceri britanic, a avut loc pe o plajă din Mexic şi a ţinut patru zile. Invitaţii, printre care s-au numărat Leonardo DiCaprio, Naomi Campbell, Kate Moss sau Kate Hudson, s-au delectat cu muzica lui Stevie Wonder, Enrique Iglesias, Robbie Williams sau Cee Lo Green.

307 afișări
Imaginea articolului Distracţie în Mexic: Un afacerist britanic a petrecut 4 zile cu vedete. Leonardo DiCaprio şi Naomi Campbell printre invitaţii la petrecerea maraton

Naomi Campbell si Leonardo DiCaprio (Imagine: MediafaxFoto / AFP)

Fiecare dintre cele patru zile a avut o temă specială. În prima seară a fost o petrecere de bun venit, invitaţii ascultând muzica lui Carlos Santana şi Michael Buble. A doua noapte, cea principală a evenimentului care a marcat aniversarea lui Philip Green, a fost marcată de dansul flamenco a lui Joaquin Cortes şi de prestaţia lui Enrique Iglesias. Onoarea de a cânta "la mulţi ani" a primit-o Stevie Wonder.

Vineri a fost rândul lui Robbie Williams să întreţină invitaţii, care au sărbătorit-o de această dată pe fata lui Sir Philip Green, Chloe, care a împlinit 21 de ani în această lună. Petrecerea maraton s-a încheiat sâmbătă cu un picnic la care au cântat cei de la The Beach Boys.

Doar pentru a-i plăti pe artişti, Sir Philip Green a plătit în jurul a trei milioane de lire sterline, întreaga petrecere fiind estimată la şase milioane de lire sterline. Întreaga plajă a fost închiriată pentru petrecere, fiind angajate gărzi armate care să patruleze cu jetski-urile pentru a-i ţine pe curioşi departe.
Niciunul dintre invitaţi nu a refuzat să poarte hainele oferite de Sir Philip, care marcau aniversarea lui "PG60", informează Daily Mail.

Chiar şi burgerii serviţi la petrecere au fost unii speciali, fiind preparaţi din carne japoneză Kobe, unul singur ajungând să coste 50 de lire sterline.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici