DJ Vania şi DJ Thornado au filmat pentru MTV în India

Vania, DJ-ul ProFM Dance, va prezenta, miercuri, ediţia emisiunii "Euro Top 20" direct de la MTV India.

45 afișări
Imaginea articolului DJ Vania şi DJ Thornado au filmat pentru MTV în India

DJ Vania şi DJ Thornado au filmat pentru MTV în India

Mai mult, întreaga poveste plină de peripeţii din ţara condimentelor, dar şi aventura de a fi DJ pentru indieni vor fi relatate de VJ Oana Tache, DJ Vania şi DJ Thornado vineri, 16 ianuarie, de la ora 22.00, la emisiunea "Dance Floor Chart".

La emisiunile "Euro Top 20" şi "Dance Floor Chart" publicul va putea urmări, alături de cele mai cunoscute melodii de club, şi frânturi din viaţa din India, imagini cu vaci pe plajă, elefanţi care merg la pas cu stăpânul pe un drum neasfaltat, cele mai ciudate, dar gustoase mâncăruri indiene şi, în insula Goa, vrăjitori care citesc viitorul în palmă şi vânzători de statui cu cap de elefant.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici