Dolly Parton şi alte vedete ale muzicii country au decorat brazi de Crăciun în scopuri caritabile

Cântăreaţa Dolly Parton şi alte vedete ale muzicii country, precum Leann Rimes, Reba McEntire şi Kenny Chesney, se numără printre artiştii americani care au acceptat să decoreze o serie de brazi de Crăciun, care vor fi apoi scoşi la licitaţie în scopuri caritabile.

163 afișări
Imaginea articolului Dolly Parton şi alte vedete ale muzicii country au decorat brazi de Crăciun în scopuri caritabile

Dolly Parton (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Charlie Daniels, The Zac Brown Band, Brenda Lee, Little Big Town, Sara Evans şi The Doobie Brothers au participat şi ei la acest eveniment, organizat în colaborare cu Gaylord Opryland Resort din oraşul Nashville din statul american Tennesse, relatează contactmusic.com.

Fiecare brad de Crăciun ce a fost decorat de vedetele americane va fi vândut la licitaţie în grădina acestui complex hotelier, iar banii obţinuţi vor fi donaţi unor organizaţii de caritate alese de artiştii implicaţi în proiect.

Câştigătorii licitaţiei vor primi şi câteva cadouri suplimentare oferite de cântăreţii americani. Printre aceste daruri se numără o întâlnire şi o sesiune de autografe cu Dolly Parton, în parcul de distracţii care îi este dedicat, Dollywood, o chitară, un autograf şi o pălărie de cowboy oferite de Charlie Daniels şi un prânz privat cu Brenda Lee, la Country Music Hall of Fame.

Fanii pot să participe la această licitaţie caritabilă pe site-ul OprylandParadeOfTrees.com până pe 31 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici