Dope D.O.D şi Modestep cântă la B'estfest Summer Camp 2012 - VIDEO

Trupele Dope D.O.D. şi Modestep sunt noile confirmări pe afişul B'estfest Summer Camp 2012, urmând să concerteze în premieră în România la festivalul ce va avea loc între 6 şi 8 iulie, în comuna Tunari, informează organizatorii, Emagic.

181 afișări
Imaginea articolului Dope D.O.D şi Modestep cântă la B'estfest Summer Camp 2012 - VIDEO

Dope D.O.D şi Modestep cântă la B'estfest Summer Camp 2012 - VIDEO

Deşi apărută relativ recent, în 2010, trupa britanică Modestep se poate lăuda deja cu un număr impresionant de fani, principalul atu al grupului fiind mixul efervescent de dubstep cu influenţe electro şi rock. "Feel Good", single-ul de debut, a reuşit să intre încă din prima săptămâna în UK Singles Chart şi să fie listat în A Playlist pe BBC Radio - o realizare impresionantă pentru o trupă de nişă nou lansată.

Succesul a fost confirmat de următorul single, "Sunlight", lansat pe YouTube, care a depăşit 1 milion de vizualizări în doar patru zile. Dacă anul trecut trupa şi-a trecut în agendă festivaluri precum Bestival, Wireless sau Glastonbury, în vara acestui an, Modestep va fi prezentă în formulă live pentru prima data în România, la B'estfest Summer Camp, pe 7 iulie.

Cel de-al doilea nume care completează line up-ul B'estfest Summer Câmp este grupul de origine olandeză, Dope D.O.D. De asemenea o trupă tânără, Dope D.O.D. s-a remarcat rapid, beat-urile agresive de hip-hop potrivindu-se perfect cu liniile vocale puternice ale celor trei membri şi cu influenţele dubstep.

Succesul internaţional a venit la începutul anului 2011, odată cu lansarea videoclipului "What Happened", care a depăşit 6 milioane de vizualizări pe YouTube. Trupa nu a câştigat doar milioane de fani, ci şi aprecierea colegilor din industrie - binecunoscutul rapper american Sean Price (membru Boot Camp Click) s-a arătat mai mult decât încântat de o colaborare cu Dope D.O.D. pentru albumul "Branded", în timp ce membrii Limp Bizkit şi Korn i-au oferit şansa de a-i însoţi în turneele europene.

Trupă şi-a anunţat pentru anul acesta prezenţa la nenumărate festivaluri europene, printre care şi B'estfest Summer Camp, pe data de 8 iulie.

Afişul B'estfest Summer Camp îi mai include pe Garbage, Pulp, Caro Emerald, The Qemists, Milow, Selah Sue, Mala Vita, Obituary, Andy C, Kreator, Moonspell, Stanton Warriors şi Meshuggah.

Biletele pentru B'estfest Summer Camp pot fi achiziţionate până pe data de 15 martie în promoţia "early bird" la preţul de 215 lei (abonamentele de 3 zile), respectiv 95 de lei (biletele de o zi), la care se adaugă şi un voucher de 10 lei pentru cei care doresc acces în camping. Acestea pot fi achiziţionate online, de pe www.MyTicket.ro, sau din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului şi din reţelele afiliate MyTicket.

Programul festivalului va fi completat cu noi nume în perioada următoare, mai multe informaţii despre ediţia din 2012 fiind disponibile atât pe site-ul oficial, www.bestfest.ro, cât şi pe conturile de Facebook şi Twitter ale evenimentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici