Două cuvinte pentru tine: Bere şi Yoga! Un nou concept care câştigă popularitate

  • A apărut un nou trend care combină două dintre lucrurile pe care poate le-ai prefera: berea şi yoga.
  • Nu ai să crezi cât de bine merg împreună!
  • Pentru mulţi dintre noi nimic nu se compară cu o bere rece la finalul unei zile de muncă, însă răsplata aceasta poate veni combinată şi cu puţină mişcare.
1274 afișări
Imaginea articolului Două cuvinte pentru tine: Bere şi Yoga! Un nou concept care câştigă popularitate

Două cuvinte pentru tine: Bere şi Yoga. Un nou concept care câştigă popularitate

Acesta ar putea deveni noul tău hobby, scrie educatedbox.com.

Pe site-ul german BierYoga este descris ca „un mariaj între două mari iubiri - bere şi yoga. Ambele sunt terapii vechi de secole pentru minte, trup şi suflet”.

Cursurile implică să iei o bere, să o bei şi să o pui din nou jos, în mai multe feluri. Hipsterii din Berlin au început să practice acest lucru ca formă alternativă de „sport” şi de socializare, iar acum fenomenul se răspândeşte şi în Australia, Londra, Bangkok, Delhi şi în multe are oraşe ale lumii.  

Yoghina şi fondatoarea BierYoga, Jhula, a explicat că a văzut acest loc pentru prima oară la festivalul american Burning Man şi aşa a decis să începe să ofere cursuri în oraşul natal.

„BeerYoga este distractiv însă nu este o glumă. Luăm filosofiile din yoga şi le cuplăm cu plăcerea de a bea bere pentru a atinge cel mai înalt nive de conştiinţă”, a spus Jhula.

Trendul a prins în mai multe locuri, iar acum astfel de cursuri încep să apară în toată lumea. Sunt şi oameni care încearcă să practice acasă şi îşi distribuie tentativele pe social media.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici