Două scene şi peste 15 show-uri, la Ciuc Summer Fest

Ciuc Summer Fest aduce la Bucureşti, între 16 şi 18 iulie, două scene, 70 de muzicieni, 2 zile de petreceri Silent Disco, 15 show-uri şi peste 20 de ore de distracţie, informează organizatorii, Emagic.

18 afișări
Imaginea articolului Două scene şi peste 15 show-uri, la Ciuc Summer Fest

Două scene şi peste 15 show-uri, la Ciuc Summer Fest (Imagine: Mediafax Foto)

Prima zi va începe cu spectacolul de pe scena principală al celor de la Sensor, ce vor fi însoţiţi de Mara şi Lora (ex-Wassabi). Programul va continua cu show-ul Şuie Paparude, urmând ca seara să se încheie cu un concert exploziv marca Faithless. Pe scena secundară din Arena Jagermeister/ Silent Disco vor urca L'orchestre de Roche şi Discoballs, urmând ca, după ultimul concert al serii, aici să înceapă şi petrecerile Silent Disco.

Pe 17 iulie, programul va include concertele celor de la Brum Conspiracy şi Urma, de pe scena principală, şi Les Elephants Bizarres şi Kumm din Arena Jagermeister/ Silent Disco, urmând ca în jurul orei 21.30 să înceapă spectacolul orchestrei Pink Martini.

Cea de-a treia zi de festival va fi destinată exclusiv rock-ului, pe scena principală urmând să urce, înainte de show-ul Gary Moore, trupele E.M.I.L. şi Viţa de Vie, în timp ce în Arena Jagermeister publicul va putea să-i urmărească pe The Mono Jacks şi The MOOoD.

Porţile festivalului se vor deschide zilnic în jurul orei 17.00, iar primul concert al serii va începe în jurul orei 18.00. Headlinerii vor urca pe scenă după ora 21.00, urmând ca programul primelor două zile să continue cu party-urile Silent Disco, care îl vor avea ca invitat special, alături de DJ-ii rezidenţi DJ OD şi DJ Vincent 1000, în ziua de 17 iulie, pe britanicul Talvin Singh, în timp ce invitatul din prima zi va fi ales chiar de public, pe site-ul www.kissfm.ro.

Ciuc Summer Fest va avea loc în zilele de 16, 17 şi 18 iulie, în complexul Zone Arena din Bucureşti. Biletele pentru fiecare zi a festivalului pot fi achiziţionate online, de pe www.myticket.ro, şi din reţeaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă: 90 de lei, 160 de lei şi 220 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici