Dr. Dre va lansa un album instrumental inspirat din "muzica planetelor"

Rapperul Dr. Dre a anunţat, miercuri, că va lansa un album instrumental inspirat de "muzica planetelor" din sistemul nostru solar, informează nme.com.

27 afișări
Imaginea articolului Dr. Dre va lansa un album instrumental inspirat din "muzica planetelor"

Dr. Dre va lansa un album instrumental inspirat din "muzica planetelor" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cunoscutul cântăreţ, compozitor şi producător muzical american a declarat că acest album va fi o interpretare personală a "sunetelor" produse de fiecare planetă din sistemul nostru solar.

"Un album instrumental reprezintă ceva la care visam de mult timp. Am această idee de ceva vreme. Vreau să îl numesc «The Planets». Nu ştiu dacă trebuia să vă spun acest lucru, dar acum nu mai contează. Albumul reprezintă interpretarea mea a felului în care sună fiecare planetă", a declarat Dr. Dre într-un interviu acordat site-ului Vibe.com.

"Am studiat planetele şi am descifrat personalităţile fiecăreia dintre ele. Am făcut acest lucru în ultimii doi ani, în timpul meu liber. Vreau să îl realizez cu ajutorul tehnicilor surround sound", a adăugat rapperul american.

Data lansării acestui proiect muzical nu a fost deocamdată anunţată.

Până atunci, Dr. Dre va lansa mult aşteptatul LP intitulat "Detox", primul său album de studio de după materialul discografic "2001", care a fost lansat în 1999.

Anunţată iniţial pentru 2004, lansarea albumului a fost amânată de mai multe ori, rapperul american precizând recent că materialul discografic va ieşi cu siguranţă pe piaţă în anul 2011.

Dr. Dre este un compozitor american şi producător de muzică rap care a promovat şi contribuit la popularizarea stilului gangsta-rap. Muzicianul american a vândut peste 57 de milioane de albume solo şi a produs albume de succes pentru numeroşi artişti, precum Snoop Dogg, Eminem, The Game, 2pac, Lil Wayne, Mary J. Blige, Pussycat Dolls şi pianistul Burt Bacharach.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici