"Dragostea întrece ura": Lady Gaga a protestat în faţa clădirii Trump Tower - FOTO

Lady Gaga a protestat în faţa clădirii Trump Tower din New York, cu un banner pe care scria "dragostea întrece ura", după aflarea veştii că Donald Trump a câştigat alegerile prezidenţiale din Statele Unite, relatează The Sun.

1631 afișări
Imaginea articolului "Dragostea întrece ura": Lady Gaga a protestat în faţa clădirii Trump Tower - FOTO

"Dragostea întrece ura": Lady Gaga a protestat în faţa clădirii Trump Tower - FOTO

Lady Gaga este înfăţişată într-o fotografie ţinându-şi capul în mâini, cu o figură sumbră, după ce cu ceva timp în urmă, protestase în exteriorul Trump Tower din New York, cu un banner pe care scria "dragostea întrece ura" (în engleză, "trumps" înseamnă "a întrece" sau "a tăia cu atu", în teoria jocurilor de cărţi, astfel încât Lady Gaga s-a folosit de un joc de cuvinte - n.r.).

Cântăreaţa postase şi un mesaj pe Twitter mai devreme: "Într-o lume plină de speranţă, vom fi auziţi. Votează pentru amabilitate, egalitate şi iubire. Nimic nu ne va opri. Spune o rugăciune pentru America". Mesajul artistei a fost publicat în timpul scrutinului.

Victoria lui Donald Trump a produs şoc şi neîncredere la Hollywood. Madonna, Cher, Kelly Clarkson, Katy Perry, Shakira şi multe alte vedete şi-au exprimat opiniile sumbre legate de rezultatul alegerilor. Celebrităţile îşi declară ferm frica şi consternarea după ce Trump a fost declarat câştigător.

Candidatul republican Donald Trump a câştigat alegerile prezidenţiale din Statele Unite ale Americii, în ciuda sprijinului de care s-a bucurat rivala sa, Hillary Clinton, în campania în care a fost susţinută de o mulţime de celebrităţi, de la Beyonce şi Jay Z, la Adele, Katy Perry, Jon Bon Jovi, Madonna şi Lady Gaga.

Cursa prezidenţială a fost pe muchie de cuţit pe tot parcursul zilei. Sondajele au fost răsturnate, iar democraţii s-au declarat uimiţi. Mulţi analişti au prezis o victorie pentru echipa lui Clinton. După ce Donald Trump a fost declarat câştigător, muzicienii şi celebrităţile au apelat la reţelele de socializare, pentru a-şi exprima îngrijorarea şi şocul.

Madonna a făcut declaraţii provocatoare în campania electorală pentru Clinton. Tipic pentru vedeta cunoscută pentru controversele pe care le-a generat de-a lungul carierei, Madonna le-a promis cu sarcasm simpatizanţilor lui Hillary Clinton servicii sexuale în schimbul votului. După vestea că Donald Trump a câştigat, Madonna i-a încurajat pe americani "să nu-şi piardă speranţa".

Cântăreaţa Katy Perry a publicat pe Twitter un mesaj furibund la aflarea veştii că Trump a fost ales: "Să nu ne plângem de milă. Să nu lăsăm ura să ne conducă".

Kelly Clarkson a scris: "N-am fost în viaţa mea atât de nervoasă şi de speriată".

Cher a fost vehementă: "În America se întâmplă ce s-a petrecut în Germania anilor '30. Furia ne nimiceşte ţara. Dacă a câştigat cu adevărat, Trump va fi laşul răzbunător pe care l-am văzut şi până acum".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici