DreamHack Masters Bucharest 2014, între 31 octombrie şi 2 noiembrie

DreamHack Masters Bucharest 2014, cel mai important eveniment de sport electronic din România, va avea loc între 31 octombrie şi 2 noiembrie la Sala Polivalentă, unde vor veni cei mai buni jucători profesionişti din ţară şi din străinătate.

438 afișări
Imaginea articolului DreamHack Masters Bucharest 2014, între 31 octombrie şi 2 noiembrie

DreamHack Masters Bucharest 2014, între 31 octombrie şi 2 noiembrie

DreamHack Masters Bucharest va aduce la Sala Polivalentă atât cei mai cunoscuţi jucători profesionişti din lume, cât şi pasionaţii de jocuri video din România.

Ca şi în ediţia precedentă, spectatorii vor avea parte de un turneu internaţional de DotA 2, la care vor participa cele mai bune echipe din lume în cadrul competiţiei DotA 2 Champions League, turneul NESCAFÉ 3in1 Hearthstone: Heroes of Warcraft, concursuri 1 vs. 1, atât pentru PC, cât şi pentru console, show-uri de cosplay, oferte speciale şi tombole organizate de partenerii DreamHack, cele mai noi gadget-uri, periferice, tehnologii şi multă distracţie. Întregul eveniment se va transmite pe Dolce Sport, canalul de televiziune de la Telekom Romania, dar şi online, pe www.dolcesport.ro.

În plus faţă de evenimentul din aprilie 2014, DreamHack Masters Bucharest 2014 va găzdui şi finalele campionatelor naţionale din cadrul sezonului al patrulea al Romanian e-Sports Championship (ReC 4).

Surpriza ediţiei va fi zona de BYOC (Bring your own computer), organizată în premieră la DreamHack Bucureşti. Participanţii vor avea posibilitatea să îşi aducă propriile PC-uri, laptopuri, tablete sau chiar console la Sala Polivalentă, într-o zonă special amenajată, unde li se vor pune la dispoziţie mese, scaune, electricitate şi internet de mare viteză de laTelekom Romania. Biletele de acces pentru zona dedicată BYOC sunt disponibile pe shop.computergames.ro.

“Ediţia DreamHack Bucureşti desfăşurată în aprilie ne-a întrecut până şi cele mai optimiste aşteptări. Sala Polivalentă a fost neîncăpătoare pentru cei peste 20.000 de oameni, meciurile din turneele pe care le-am organizat au adunat peste 1,6 milioane de vizualizări, iar evenimentul a fost acoperit în întreaga lume de cei aproximativ 300 de jurnalişti acreditaţi. Fără îndoială, interesul pentru sportul electronic este uriaş. Printre noutăţile aduse de DreamHack Masters Bucharest la final de octombrie şi început de noiembrie se află mult-aşteptata zonă de BYOC, cel mai spectaculos turneu internaţional de DotA 2 pe care l-a văzut vreodată România, precum şi accentul deosebit pus pe scena românească de sport electronic. Ne-am propus să descoperim noi talente şi să ajutăm la transformarea lor în modele veritabile, campioni care să lupte sub steagul României de la egal la egal cu marile echipe internaţionale,” a declarant Silviu Stroie, CEO ComputerGames.ro şi Vice-Preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Sport Electronic (IeSF).

Biletele pentru DreamHack Masters Bucharest 2014 sunt disponibile prin intermediul shop.computergames.ro şi www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi în magazinele, cu preţuri cuprinse între 20 şi 399 de RON.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici