Drew Barrymore va scrie o carte autobiografică

Actriţa americană Drew Barrymore, în vârstă de 40 de ani, va scrie prima sa carte autobiografică, potrivit unui anunţ făcut joi de editura americană Dutton, parte a grupului Penguin.

141 afișări
Imaginea articolului Drew Barrymore va scrie o carte autobiografică

Drew Barrymore va scrie o carte autobiografică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unui comunicat de presă al Dutton, actriţa Drew Barrymore le va oferi fanilor detalii despre viaţa sa personală într-o colecţie de eseuri autobiografice, informează contactmusic.com.

Volumul "va include poveşti despre viaţa pe cont propriu la vârsta de 14 ani (şi despre cum spălatul rufelor i-a salvat viaţa), despre cum a rămas blocată într-o benzinărie în timpul unei călătorii cu maşina de-a lungul ţării, despre cum şi-a luat adio de la tatăl său într-un mod în care doar el ar fi putut înţelege, dar şi multe alte aventuri şi lecţii care au dus către cel mai important lucru din viaţa sa, faptul de a fi mamă", potrivit anunţului făcut de Dutton.

"Iubesc poveştile pline de umor, emoţionante şi calde şi acesta este scopul meu în scrierea acestei cărţi", a spus Drew Barrymore la rândul său.

Data lansării volumului autobiografic nu a fost anunţată.

Drew Barrymore este actriţă şi producătoare de film, ea aflându-se pentru prima oară în faţa camerelor de filmat pe când avea doar 11 luni. Barrymore a debutat în cinematografie în 1980, în filmul "Eveniment periculos/ Altered States", câştigându-şi celebritatea cu rolul din "E.T." şi devenind cel mai cunoscut copil din lumea actorilor. Ea a ales ulterior să îşi dezvolte cariera cu roluri de comedie. După o serie de filme mai puţin cunoscute, Drew Barrymore a apărut în câteva pelicule care s-au bucurat de succes, precum seria "Îngerii lui Charlie", "Chihuahua de Beverly Hills" şi "Despre bărbaţi şi nu numai". A câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din "Grey Gardens" (2009).

Actriţa a apărut în 2014 în filmul "Din greşeală împreună / Blended", în care joacă alături de Adam Sandler, colegul său din "Nuntă cu cântec/ Wedding Singer" (1998) şi "Mereu la prima întâlnire/ 50 First Dates" (2004).

În 2013, actriţa şi-a lansat linia de produse cosmetice Flower Cosmetics.

Deţinătoare a unei stele pe celebrul Hollywood Walk of Fame, Barrymore a apărut pe coperta revistei People în numărul din 2007 dedicat celor mai frumoase femei din lume.

Drew Barrymore este căsătorită din 2012 cu consultantul în artă Will Kopelman, cuplul având două fetiţe, Olive, născută în septembrie 2012, şi Frankie, născută în aprilie 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici