Ducesa Catherine de Cambridge, desemnată cea mai influentă figură regală în modă

Ducesa Catherine de Cambridge, soţia prinţului William al Marii Britanii, a fost desemnată cea mai influentă figură regală din modă, potrivit unui top realizat de compania eBay, informează Evening Standard.

621 afișări
Imaginea articolului Ducesa Catherine de Cambridge, desemnată cea mai influentă figură regală în modă

Sursa foto: Twitter @padchaploy

Ducesa Catherine a influenţat cel mai mult alegerile vestimentare ale clienţilor acestei platforme online, potrivit unui raport anual al companiei.

În ultimul an, cu ţinutele pe care le-a purtat în timp ce era însărcinată cu prinţul Louis, născut pe 23 aprilie, aceasta a generat cele mai multe căutări online pe platformă, comparativ cu oricare alt membru al familiei regale britanice.

Astfel, căutările privind paltoanele dedicate femeilor însărcinate s-au triplat din noiembrie 2017, când ducesa a anunţat că va avea un al treilea copil. În aprilie, căutările privind ţinutele realizate de designerul Jenny Packham aproape s-au dublat după ce ducesa a apărut într-o rochie roşie pentru a-l prezenta lumii pe prinţul Louis.

Pe poziţia a doua în acest top s-a situat ducesa Meghan de Sussex, cunoscută pentru preferinţa sa pentru hainele cu guler bărcuţă. Influenţa ei în materie de modă a cunoscut punctul culminant imediat după nunta sa şi a prinţului Harry, care a avut loc pe 19 mai. Ducesa a ales o rochie de mireasă marca Givenchy, generând o creştere cu 60% a căutărilor pentru acest designer pe platforma eBay.

De asemenea, rochia Stella McCartney pe care a purtat-o la recepţia de nuntă a dublat căutările pentru acest brand, la fel şi ţinuta Carolina Herrera pe care a ales-o pentru evenimentul Trooping the Colour din luna iunie.

Rob Hattrell, vicepreşedinte eBay Marea Britanie, a spus: "În timp ce Meghan a fost clar principalul subiect al publicaţiilor de modă de anul acesta, stilul unic al lui Kate influenţează cumpărăturile pe eBay de la nunta sa din 2011".

Pe poziţia a treia în acest top s-a situat prinţesa Charlotte, în vârstă de trei ani, fiica prinţului William şi a ducesei Catherine. Coroana cu flori pe care a purtat-o la nunta ducesei Meghan, unde a fost domnişoară de onoare, a generat o creştere de 60% a căutărilor pentru produse similare.

Topul 5 este completat de fratele mai mare al prinţesei Charlotte, prinţul George, în vârstă de cinci ani, pe poziţia a patra, şi de regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici