Ducesa Kate, desemnată cea mai elegantă personalitate din Marea Britanie. Cine completează podiumul - FOTO

Ducesa Catherine de Cambridge a fost aleasă cea mai elegantă personalitate feminină din Marea Britanie, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat recent.

610 afișări
Imaginea articolului Ducesa Kate, desemnată cea mai elegantă personalitate din Marea Britanie. Cine completează podiumul - FOTO

Kate Middleton (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întoarsă recent dintr-un turneu oficial de trei săptămâni în Noua Zeelandă şi Australia, ducesa Catherine a ocupat primul loc în top, cu 21% dintre voturi, surclasând-o de departe pe top-modelul Kate Moss, care, cu 4% dintre voturi, a reuşit să ocupe abia locul al optulea, informează dailymail.co.uk.

Pe locul al doilea în top se situează vedeta de televiziune Holly Willoughby (13%), iar locul al treilea este ocupat de cântăreaţa Cheryl Cole (9%).

Topul cinci este completat de actriţa Emma Watson (cu 5% dintre voturi) şi de actriţa Michelle Keegan (cu 4%).

Se pare că eleganţa ducesei de Cambridge s-ar datora în mare parte sfaturilor reginei Elizabeth a II-a, care i-ar fi recomandat să poarte fuste şi rochii a căror lungime se opreşte la genunchi şi să adopte un stil mai sofisticat.

Tendinţa fustelor până la genunchi s-a extins, de altfel, dincolo de familia regală, o treime dintre femeile britanice (33%) declarând că doresc să investească în piese vestimentare de acest tip.

În plus, aproape trei sferturi dintre bărbaţi (72%) consideră că o fustă lungă până la genunchi este elegantă, afirmând că îşi doresc ca partenerele lor să poarte acest obiect vestimentar.

Cu toate acestea, aproape două treimi dintre bărbaţi (64%) au recunoscut că atenţia le este atrasă mai uşor de femeile care poartă fuste scurte.

"Când este vorba despre stil, este clar că opinia reginei este suverană. Sub îndrumarea atentă a majestăţii sale, Kate a reuşit să se situeze pe primul loc în clasamentul eleganţei, tot mai multe femei preferând acum fustele şi rochiile mai lungi", a spus Nick Chalkley, director al departamentului Fashion Buyer al site-ului de cumpărături QVC, care a comandat sondajul.

În vârstă de 32 de ani, Kate Middleton a devenit ducesă de Cambridge în urma căsătoriei sale cu prinţul William al Marii Britanii, care a avut loc în aprilie 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici