Dulceaţă românească de 365 de euro borcanul. Delicatesele sunt prezentate la un salon din Paris - VIDEO

Dulceţuri din Transilvania, prezentate într-o formulă de lux, au fost puse în vânzare la preţul de 365 de euro bucata la un salon internaţional de produse rafinate din Paris. Delicatesele sunt foarte apreciate de prinţul Charles.

1058 afișări
Imaginea articolului Dulceaţă românească de 365 de euro borcanul. Delicatesele sunt prezentate la un salon din Paris - VIDEO

Dulceaţă românească de 365 de euro borcanul. Delicatesele prezentate la un salon din Paris (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Borcanele" pentru dulceaţă sunt lucrate de astişti sticlari şi bijutieri, fiecare este aşezat într-o ramă de lemn, alături de o linguriţă de argint şi costă 365 de euro bucata, potrivit Stirileprotv.ro.

Prinţul Charles este cel care a descoperit de câţiva ani dulceaţa din fructe de pădure, din rubarbar sau mierea de la Saschiz şi Viscri.

Ediţia prezentată la salonul din Paris este limitată, doar 1001 de produse.

Primul "borcan" de dulceaţă a fost cumpărat de un avocat englez care locuieşte la Paris de câţiva ani şi e hotărât acum să îşi petreacă o vacanţă şi în Transilvania, mai spune Stirileprotv.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici